Nedoumica oko RASTA!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Problemo!
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 20, 2013 3:08 am

Nedoumica oko RASTA!

Post od Problemo! »

Imam 20 godina, visok sam 170cm. Primetio sam da se u odnosu na svoje vrsnjake fizicki razvijam kasnije. Jedna od predpostavki mislim da je nedostatak fizicke aktivnosti koja mi je nedostajala, ali sada sam prilicno aktivan. Interesuje me da li postoji mogucnost i daljeg rasta? I da li treba lekaru da se obratim? Takodje me interesuje da li sa rastom celog tela raste i polni organ, za 170cm visine jel je dovoljno 17cm duzine penisa? Zamolio bih da svako ko ima bilo kakav savet i misljenje ostavi verujem da jos neko ima nedoumicu kao ja. :wink: :wink:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Nedoumica oko RASTA!

Post od aa_aca »

За "алат" је и превише тих 17cm дужине.

У детињству нисам скоро уопште био физички активан јер сам био болешљив. Ипак сам са 15 година живота дошао до неких 195cm. После сам порастао ваљда још преостала 2cm. Увек сам био много мршав.

Веруј ми да бих ти радо поклонио бар 10cm висине и неки број обуће.

Што је већи притисак на кости оне ће мање расти у дужину, а више у ширину. Што су мишићи јачи то је раст успоренији. Евентуално може да ти помогне спорт у коме се стално скаче, а не изискује велику мишићну масу, као што је кошарка или одбојка. Мало више квалитетних витамина неће бити на одмет. Које конкретно витамине и минерале да узмеш, можеш да питаш спортисте из Панспорта. Имаш линк на мом сајту.

И да, много сам јео млечних производа. То ми је била основна храна, али то је било давно, пре афла токсина. :D
Problemo!
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 20, 2013 3:08 am

Post od Problemo! »

Ako mozes ostavi sajt u komentaru i hvala puno na iskrenom misljenju i preporukama. :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ако овде напишем адресу мог сајта добије се ово: http://*. :cry: Могу да га напишем једино овако: њњњ.аца.рс. :D Адресу имаш и у мом профилу. Ако си мислио на адресу Панспортовог сајта, добије се исто: http://.rs. Ако мислиш да ти икако могу помоћи, слободно пиши. Поздрав!
Odgovori