U vezi sam sa deckom vec 5 meseci. Problem sam primetila odmah nakon prvog odnosa. Imamo normalan odnos, da napomenem da je sve uredu sa njegovom erekcijom. Medutim on nikako ne moze ejakulirati tokom odnoso, nego samo "rucno" i to samo kad on sam "odrati " to. Da napomenem da je stimulacia na nivou, probali smo i oralno, razne poze, medutim on nikako ne moze postici orgazam za vreme odnosa. Nismo jos razgovarali oko toga, njemu je neprijatno, stvar je ocigledna da nesto nije u redu.
Da li mozda neko ima slicno iskustvo, mozda neko zna vise o ovoj vrsti disfuncije. Da li postoji neko rezenje i izlecenje.
Nedostignut orgazam - molim vaz pomozite!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 12:37 pm
hmmmmm
pa pusti ga tako ti uzivaj kako ti to vec volis i mozes.verujem da ako ga prihvatis kakav jeste i to ce se vremenom menjati,pa mozda i pravite bebu jednom.
verujem da mu treba jaca stimulacija,mozda cesto to radi,malo apstinencije????probajte,ako ima ljubavi nije frka
cao
verujem da mu treba jaca stimulacija,mozda cesto to radi,malo apstinencije????probajte,ako ima ljubavi nije frka
cao

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jeste, ponekad kod muškaraca koji učestalo masturbiraju nastane problem što ništa ne može da stegne kao muška desnica
...i onda dođe do smanjene osetljivosti. Kao što jamuna reče, možda bi pomoglo kad bi pokuša o da se odrekne masturbacije na neko vreme i umesto toga navikava na tvoj dodir. Trebaće sigurno malo strpljenja ali mislim da za svaku naviku ima odvika.