Nedostignut orgazam - molim vaz pomozite!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
likica_ilic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 12:37 pm

Nedostignut orgazam - molim vaz pomozite!

Post od likica_ilic »

U vezi sam sa deckom vec 5 meseci. Problem sam primetila odmah nakon prvog odnosa. Imamo normalan odnos, da napomenem da je sve uredu sa njegovom erekcijom. Medutim on nikako ne moze ejakulirati tokom odnoso, nego samo "rucno" i to samo kad on sam "odrati " to. Da napomenem da je stimulacia na nivou, probali smo i oralno, razne poze, medutim on nikako ne moze postici orgazam za vreme odnosa. Nismo jos razgovarali oko toga, njemu je neprijatno, stvar je ocigledna da nesto nije u redu.
Da li mozda neko ima slicno iskustvo, mozda neko zna vise o ovoj vrsti disfuncije. Da li postoji neko rezenje i izlecenje.
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

hmmmmm

Post od jamuna »

pa pusti ga tako ti uzivaj kako ti to vec volis i mozes.verujem da ako ga prihvatis kakav jeste i to ce se vremenom menjati,pa mozda i pravite bebu jednom.
verujem da mu treba jaca stimulacija,mozda cesto to radi,malo apstinencije????probajte,ako ima ljubavi nije frka
cao :o
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Jeste, ponekad kod muškaraca koji učestalo masturbiraju nastane problem što ništa ne može da stegne kao muška desnica :lol: ...i onda dođe do smanjene osetljivosti. Kao što jamuna reče, možda bi pomoglo kad bi pokuša o da se odrekne masturbacije na neko vreme i umesto toga navikava na tvoj dodir. Trebaće sigurno malo strpljenja ali mislim da za svaku naviku ima odvika. :P
Odgovori