Nedostatak vazduha
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 07, 2018 12:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Nedostatak vazduha
Pozdrav svima od pre par dana osecam kad ocu da udahnem kao nedostatak vazduha,takodje osetio sam bol u vratu koji je prosao i https://www.livescience.com/62447-tonsils.html ovo sto je oznaceno sa tonsil na slici sa jedne strane je uvecano(stvarno ne znam kako se to zove tako da izvinite).Da li to mozda ima neke veze jedno sa drugim takodje me je skoro boleo zub mislim da mi je poceo da raste umnjak
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Nedostatak vazduha
Грло, крајници и проблеми са зубом могу да буду повезани.
А за дисање можда ти је ово узрок: http://*/index.html?stranica=s ... je/ledja_2
А за дисање можда ти је ово узрок: http://*/index.html?stranica=s ... je/ledja_2
-
- Novi član
Hvala acoo
Pored mojih nekoliko postavljanih tema o bolovima i zadegnutosti u grlu, ispostavilo se da je ovo problem i kod mene.
Kad sam nesto jeo, imao sam osecaj kao da mi hrana zaglavila, gurnem prst u grlo i osetim zadebljanje na desnoj strani, posle toga sam shvatio da je 100% u pitanju desni krajnik.
Skuvao sam caj i popio ga dok je bio vruc, jeste da mi je malo isprzio grlo ali posle toga mi vrat vise nije zategnut, ne osetim toliko krajnik ali i dalje je prisutna iritacija.
Zanimljivo sto mi je problem sa grlom nastao posle naleta ambrozije. Nisam nikad bio alergican na ambroziju ali ove godine mi je curio nos tih dvadesetak dana kad je ambrozija ima najgore dejstvo i posle toga sam osetio grlo.
Kad sam nesto jeo, imao sam osecaj kao da mi hrana zaglavila, gurnem prst u grlo i osetim zadebljanje na desnoj strani, posle toga sam shvatio da je 100% u pitanju desni krajnik.
Skuvao sam caj i popio ga dok je bio vruc, jeste da mi je malo isprzio grlo ali posle toga mi vrat vise nije zategnut, ne osetim toliko krajnik ali i dalje je prisutna iritacija.
Zanimljivo sto mi je problem sa grlom nastao posle naleta ambrozije. Nisam nikad bio alergican na ambroziju ali ove godine mi je curio nos tih dvadesetak dana kad je ambrozija ima najgore dejstvo i posle toga sam osetio grlo.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јави се са новостима.
Nikola140 napisao:Hvala acoo
-
- Novi član
Levi krajnik mi je malo veci ali nemam nikakvu bol u grlu sad nista ne osecam da boli ili iritira.Sad ne znam da nije mozda gnojna angina da li to moze imati veze da ovim nedostatkom vazduha jer nekad udahnem sve a nekad osetim taj osecaj da nemam dovoljno vazduha
-
- Novi član
Takodje primetio sam da kad sedim ili stojim i okrenem se na levu stranu cuje se kao krckanje kao kad prste krckate takav zvuk na lopatici sa leve strane da li mozda to moze biti povezano takodje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 28, 2018 1:24 am
Nikola140 napisao:Takodje primetio sam da kad sedim ili stojim i okrenem se na levu stranu cuje se kao krckanje kao kad prste krckate takav zvuk na lopatici sa leve strane da li mozda to moze biti povezano takodje.
Kada okrenete vrat ka levoj strani dali osetite bol pri "krckanju" Ukoliko ne najverovatnije je to krckanje Krepitus i on nema nikakve veze sa vasim tegobama
dr sc. med. Kardiohirurg
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Узми редовно ради вежбе које сам описао на сајту, па се јави за пар дана.
-
- Novi član
Evo i dalje su mi krajnici uvecani ma da nedostatak sad se slabije javlja ali i dalje ne mogu skroz da udahnem
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Крајници са дисањем немају везе осим ако си због њих добио упалу плућа.
Због увећаних крајника се пију антибиотици, грло испира чајем од жалфије, воденим раствором соде бикарбоне итд.
Због увећаних крајника се пију антибиотици, грло испира чајем од жалфије, воденим раствором соде бикарбоне итд.