Nedefinisano stanje :)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
hansaplast
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 09, 2010 6:15 pm

Nedefinisano stanje :)

Post od hansaplast »

Caos svima,
Evo ja otvorih novu temu a mozda ste vec negde pisali o tome ali ja nisam videla, tako da izvinte ako se ponavljam...
Elem, vidim da se mnogi zale na razne vrste nesvestica pracene ovim i onim simptomima ali nista nije skroz isto kao kod mene. Dakle, ja se osecam jako cesto tako da ne umem to da objasnim, dezorejentisano, malaksalo i kao da cu da se srusim ponekad. PRvo sto odmah svi kazu uradi krvnu sliku i ja je uradih i gvozdje mi je bilo nisko, 7! Onda sam 5 meseci pila ferum tablete i jela sve zivo sto ima cak i tragove gvozdja u sebi..i posle tih 5 meseci gvozdje mi skocilo na 23.8 :) mada i u tom periodu dok sam pila gvodzje imala sam momente kad sam se osecala tako bezveze....uglavnom prestala sam da pijem gvozdje, pritisak mi je normalan 110/70....sve je fizicki u redu sa mnom ( bar ja mislim ) ali s vremena na vreme nisam ni za sta jer se osecam tako glupo kao da cu da se srusim i onda sam stalno pod tenzijom.....
da li sam poludela i umislila? mozda treba da posetim ciku za glavu? ili moze da ima veze sa vratnim prsljenovima, posto ja veci deo dana sedim na poslu (8h za racunarom ) i svi mi kazu da su mi misici vratni napeti ko strune....
eto...pa ako neko ima nesto da mi kaze na ovu temu unapred sam mu zahvalna!
Odgovori