Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam veliki problem, imam 14 godina i imam veoma primetne nausnice (brkove), to me mnogo nervira i htela bih nekako da ih uklonim, da li je to uklanjanje stetno na bilo koji nacin?
Ne moze biti stetno, ali za prvi put ne bi bilo lose da odes kod kozmeticarke da ti to uradi.
Ako se na pravi nacin depiliraju, ne moze da budes stetno i ne treba da se plasis da ce jace ili vise rasti.
Nije stetno, ne vidim razlog zasto bi bilo. I meni su u pocetku bile primetne, onako i ja sam ih cak sama pincetom prvi put cupala sto tebi ne bih preporuciola jer su mi se za neki dan kasnije javile sitne bele bubuljice sto opet nije bilo strasno jer su se za dan dva povukle ali estetski je bilo jako ruzno tako da sam morala da koristim deblji sloj pudera tih nekoliko dana. A ti mozes kupiti topli vosak koji je po meni bolji nego trakice i da njime depiliras nausnice, pri tom vodi racuna da ga ne zagrevas mnogo jer i od toga moze doci do iritacije i pojave onih groznih bubuljica. Pozz
Ma nije stetno, ja sam pocela pre 2 godine da ih depiliram voskom. Tacno je da je bolno, i prvi i svaki sledeci put, ali 2 puta mesecno ih skidas i nista strasno. Nemoj slucajno da brijes, posto je imalo devojaka koje to rade, ili cak one kreme.... Samo vosak ti preporucujem! Srecno!