Pre par dana sam bila svedok nasilja na ulici i jos nisam sasvim dosla sebi. Naime, sedela sam na terasi svoje sobe na novom beogradu, stan je bio prepun dece, i vidim kako crni (deca rekose mercedes)dobar auto paralelno prati (sredenu) devojku. Na prvom skretanju, ispred moje zgrade, preprecio joj je put, izasao (krupan momak) iz auta, krenuo da joj lupa cuske. Ja sam pocela da razmisljam o policiji. Onda je tipus PRILEPIO na kola (kao policija lopove u filmovima, ali JACE), ja sam otisla da zovem policiju.
Deca mi rekose da su otisli pa sam spustila slusalicu, nisam bila ni sigurna da je 92.
Vratih se na terasu, oni ispod drveca, devojka govori (ne vice!?!) zovite pol.
Ja sam pocela da se derem sa terase da zovem policiju, i pozvala sam ih, oni su mi trazili licne podatke koje ja nisam zelela da dam, oni su rekli svoje razloge, ja svoje...
Policija NIJE dosla, devojka je posle xx min izasla iz susedne zgrade, ja nisam zaspala citavu noc, kao ni moj sestric.
Citavo vreme su prolazili ljudi, a parkic gde se to odvijalo je bio PUN (kao i SVAKO vece) MLADICA!!! Koji su se kasnije skupili tacno na mestu desavanja i komentarisali !!!
Zar policija nije dosla zato sto nisam htela da ostavim licne podatke (iz prostog razloga da mi neko nebi pokucao na vrata)? Deca su mi rekla da su culi jos neke pozive dok sam ja telefonirala, ali zar je moguce da niko ne bi odreagovao dok nisam pocela da se derem!?
Ja se jos uvek lose osecam, nisam sigurna da sam vam docarala koko je tipus mlatio... nadam se nekom komentaru