Naravno, kako da ne

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
alexandro diavolo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 6:58 pm

Naravno, kako da ne

Post od alexandro diavolo »

U januaru ove godine majka mi je obelela od raka pluca. Odlazi u institut u Kamenicu da se uradi bronhoskopija.Moze, ali posto je velika guzva neka se vrati kuci, uradi ponovo pretrage krvi i dodje za dve nedelje. A jel moze da ostane odmah ? Naravno, kako da ne...postoji komercijalni program rade oni i popodne jer je guzva ...jer...jer...
Dijagnoza>Mikrocelularni kancer bronha-hemoterapija-zracenje.Sendvic terapija, 3 ture citostatika-zracenje- 3ture citostatika.
Uredno joj daju termin kada da zove i zakaze zracenje. Ali... javice joj guzva je , aparat se pokvario...A jel moze da dobije termin onda kad je neophodno jer naravno, postoji komercijalni program i mi shvatamo da tako mora jer je uzasna guzva i ne mogu svi, i ne moze odmah, i ne moze....Naravno, kako da ne
Nastavlja da prima citostatike ali posto ima problema sa venama koju joj jedva pronadju posto je prethodno dobro izmrcvare, jel moze da dodje neka medicinska sestra koja to zna da uradi i ako moze molim vas da bude tu negde u blizini ako pukne vena da se tecnost ne razliva po tkivu i ne pocne da otice ruka, jel moze sad 101 put da se to ne desi...naravno kako da ne...
.
.
Zar ne moze dostojanstveno da se leci i umre od ove neizlecive bolesti...
Lepom recju, molbom,ocajem nismo ni jedna vrata otvorili ali naravno ,kako da ne , postoji komercijalni program.

Po ovom programu se moja majka leci od januara meseca.
Gde su ljudi za koje ne postoji -naravno ,kako da ne...

Ja cu samo malo glasnije da slusam pesmicu od partibrejkersa ...to nije zemljotres to moje srce pokusava da kuca... i da se nadam da ce moje dete iz velikih daljina da posmatra ovu nasu zemlju pereca i drugog slikanog testa.

Svako ima svoj program, moj se zove bes, a ne tiha voda.

Aleksandra
miminamama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am

until the sadness is gone...:((

Post od miminamama »

Slika
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

samo uteha

Post od ontario »

Drugarice mogu ti dati samo utehu i nista vise jer i ja imam bolesnu staru majku.Moja je sama,a ja daleko,daleko.Sve zbog proklete sudbine.
Neka ih Bog dragi cuva!
Pozdrav
Sladjana G.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Sladjana G. »

Ostadoh bez reci!Ima nas dosta sto smo u ovoj mat poziciji sa lecenjem.A sta je sa onima sto nemaju za lecenje,ma nemaju ni za zivot???Znaci oni ne treba ni da ZIVE!!!A ljudsko dostojanstvo,pravo na dostojan zivot...
Dobro je ko ima u sebi besa,strasna je praznina!!!
Odgovori