Imam veliki problem.... Napukla mi Ahilova tetiva na levoj nozi.... Ne mogu striktno da mirujem, kao što su mi preporučili, jer sam trener odbojke i moram da radim sa decom... POSTOJI LI KAKVA KREMA, MAST, GEL ILI BILO ŠTA DRUGO ŠTO BI MI POMOGLO DA ZALEČIM TETIVU?!!!!!!!
HVALA
Napukla Ahilova tetiva... boli, pomagajte :-(
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Napukla Ahilova tetiva... boli, pomagajte :-(
Nikakve kreme i gelovi!
Bol ce umanjiti SAMO fizikalna terapija!
Odmah se obratite fizijatru ili privatno otidjite u ordinaciju fizikalne terapije!
Odmah se obratite fizijatru ili privatno otidjite u ordinaciju fizikalne terapije!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
I onda kad od "napukle" bude imala prekinutu Ahilovu tetivu možda posluša prvi savet i miruje, sa gipsom do prepone ionako neće moći ništa drugo...tamaraft napisao:Nikakve kreme i gelovi!
A lekovita rakija u obloge?

To se valjda podrazumeva...ako kupus ne pomaže...Natasa87 napisao:A lekovita rakija u obloge?![]()
![]()
Nego kada i kako si se povredila, ko i kako ti je povredu dijagnostikovao i lečio...