napadi nekog cudnog sreaha
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
napadi nekog cudnog sreaha
Postovani doktori,ja zalim da mi kazete sta se samnom desilo posto ja ne mogu citavu situaciju da odgonetnem.Krenili smo autom na daleki put i drugi dan puta,noc u planinama ja sam morala da izadem iz auta posto mi je srce pocelo jako da lupa i nisam imala zraka.Kada sam izasla iz auta nisam osecala tlo pod nogama,oduzele su mi se noge pa sam skoro pala u nesvest.Posle toga sam se dva,tri sata tresla jer mi je bilo zima pa vruce i dok su svi spavali ja sam razmisljala sta mi se desava.Stalno mi je bila muka.Od toga dana je proslo 2 meseca i ja se ne usudujem voziti daleko jer me uhvati panika u autu,liftu tako da neznam vise sta da radim.Prepisali su mi lek neki antidepresant,a ja ih lazem da uzimam posto ga nisam ni takla jer se bojim.Zatvorila sam se u kucu i ne znam sta da radim.Kada god krenem negde uhvati me panika,nesvest,malaksalost samo na pomisao,ako bolnica nije u blizini ja cu umreti i niko me nece spasiti.Tuzna sam i rastresena jer ne mogu da shvatim sta mi se dogodilo u brdima tu vece.Uvek sam vozila auto.Ja sam zadnjih godinu dana puno stresa prezivela,izgubila sam oca,majka sama zivi tako da sam ovde u ovom novom mestu jako rastresena.Zadesila sam sebe gde cesto placem i znajte da mi je kompjuter jedini prijatelj.Ovde sam jako usamljena,posao ne mogu da nadem.Od dakle sam dosla puno sam stresa prezivila ali sam radila pa mi je valjda bilo lakse.Liftom ne idem nego stepenicama,a muzu sam izletila iz auta na po raskrsnice jer mi je srce pocelo jako da lupa i trebao mi je svez zrak.Molim vas sta da radim?Pomozite mi sa savetom!Hvala vam unapred