Nalaz EEG

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Aptvj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 08, 2019 6:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Nalaz EEG

Post od Aptvj »

Ljudi, pozdrav!

Kad sam imao 3,5 godine dehidrirao sam na moru. 3 godine kasnije pocelo je da me boli glava, da bi magnetnom rezonansom ustanovljeno da su upitanju sinusi. Odveli su me moji u Banatsko Karafjordjevo primio neke kapi i od tada nemam problem sa glavoboljom. Pre toga sam radio EEG I pokazao je da je moguca epilepsija. Medjutim eto zivim ja tako vec koliko sad mi je 24 godine. Konkurs za policiju i naravno ja odbijen. Snimio sam opet EEG i na njemu pise : "u pasivnom EEGu osnovna aktivnost srednje izrazena, nize i srednje voltiran, umereno iregularna, dominacija 0 a subdominacija 11-12 cps. Vizuelna blokada dobra. Za vreme HV bez bitnih promena OA. Povremeno redje izrazenije u forsirane HV iznad frontocentrotemporalnih regiona uglavnom bez jasne akventuacije strana u grupama i kracim nizovima vise voltirani talasi od 7-9 pa i 6cps.Nema cpecificnih (epileptiformalnih). grafoelemenata. Tokom intermitente fotostimulacije nalaz bez bitnih promena. " Zskljucak :" Nespecifican nalaz koji govori za lako izrazenu cereberalnu disfunkciju potenciranu HVom elektrokortikalno ispoljenu iznad FCT regiona bez jasne akcentuacije strana "
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Nalaz EEG

Post od aaaca »

Немам појма шта то значи, али шта је ту је. За мозак је најважније да буде добро хидриран а то се постиже правилним уносом воде у организам. Онда је потребно довољно сна и да стално буде активан, па минерали, витамини...
Aptvj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 08, 2019 6:34 pm

Post od Aptvj »

Dehidracija je bila pre 21 godine. Imao sam glavobolje i magnetna je pokazala da su u pitanju sinusi. Od tada nikakvi bolovi nit ista. Normalan zivot vodim. Ali sam odbijen u policiji zbog krize svesti jer se tako vodi ta dehidracija.

Imao sam problem sa dioptrijom, koju sam skinuo laserski i imam strabizam. A ja odbijen zbog pilepsije koju nikad nisam imao.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Боље да не напишем шта мислим о разним принципима избора да ме не би ухапсили.
Odgovori