Nakon operacije kile
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 17, 2006 5:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nakon operacije kile
Moze neko da mi pomogne,zanima me postoperativni period nakon operacije kile,zapravo koliko se vremenski treba uzdrzavati od intimnih odnosa (muskarac je u pitanju).Hvala unapred.
Re: Nakon operacije kile
Moje misljenje-iz iskustva-da treba da se sto manje naprezes-pa i ako je seks u pitanju makar 2 meseca-
meni je doktor rekao da posle mesec dana mogu raditi sve--sto sam i pre operacije i nakon skoro 2 meseca, kad je izgledalo sve ok, sam se prehladio i poceo da kasljem i nakon toga mi se sve upalilo-imao i cistitis i epidimitis i sve nateklo i morao uzimati antibiotike mesecima i dan danas imam nekih manjih tegoba i kao neku manju zlezdu u preponi,sto lici na pocetak preponskog bruha al doktor kaze da je tako zaraslo-da nije problematicno--imao sam seks pa sam sumnjao da je mozda i to uzrok-mada oni preporucuju da se ne treba cekati dugo da ne bi zarasli semenovodi ili tako nesto-
ZATO-CUVAJ SE i ne naprezi se iako se seksas
meni je doktor rekao da posle mesec dana mogu raditi sve--sto sam i pre operacije i nakon skoro 2 meseca, kad je izgledalo sve ok, sam se prehladio i poceo da kasljem i nakon toga mi se sve upalilo-imao i cistitis i epidimitis i sve nateklo i morao uzimati antibiotike mesecima i dan danas imam nekih manjih tegoba i kao neku manju zlezdu u preponi,sto lici na pocetak preponskog bruha al doktor kaze da je tako zaraslo-da nije problematicno--imao sam seks pa sam sumnjao da je mozda i to uzrok-mada oni preporucuju da se ne treba cekati dugo da ne bi zarasli semenovodi ili tako nesto-
ZATO-CUVAJ SE i ne naprezi se iako se seksas