Nakon operacije fimoze

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Mare011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2011 8:13 am

Nakon operacije fimoze

Post od Mare011 »

Prvo,pozdrav svima...

Pre tacno nedelju dana sam operisao fimozu, privatno, operacija je prosla ok, konce ce mi skidati doktor, imao sam jedno previjanje nakon 2 dana, da bi mi doktor nakon drugog odlaska rekao da mi vise ne treba previjanje, pa ni gaza, tj. da mogu tu gazu da nosim jos jedan dan i potom da je skinem. O higijeni vodim zaista puno racuna, medjutim, dogodilo mi se to da mi je nakon skidanja te gaze par konaca ostalo prilepljeno za kozicu, i ne mogu nikako da ih odvojim, jednostavno previse boli. Pokusavao sam sa toplom vodom, i cini mi se kao da je i mali milimetarski delic gaze ostao zalepljen na tom mestu gde i konci. Ne znam sta da radim, skidanje konaca mi je za 4 dana, a ne ceka mi se, sve imam osecaj da nesto nije u redu :)

Svaka pomoc bi mi bila dobrodosla...

P.S. Pokusavao sam da pronadjem slican ili isti problem na drugim temama, ali nisam nista pronasao,zato sam ovde otvorio novu temu.
house.s
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 30, 2011 7:04 pm

Re: Nakon operacije fimoze

Post od house.s »

da, i kod mene isto je to bilo. Nemoj na silu nista to samo spadne za nedlje-dve. Samo peri redovno nezno i ne kidaj slucajno
Mare011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2011 8:13 am

Re: Nakon operacije fimoze

Post od Mare011 »

Ok, hvala na pomoci, sad mi je zaista lakse :lol: a svasta mi je padalo na pamet,sva sreca pa nisam nista pokusavao...
Odgovori