evo sa drugovima ima jednu raspravu! Oni tvrde da skidaju dlake ispod pazduha, a ja tvrdim da to nije dobro za naš uzrast (15-godišnjaci)... Sada vi meni reci te da li sam u pravu kada kažem da skidanje dlaka ispod pazduha nije zdravo?
Najgluplje pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Najgluplje pitanje
Pozdrav,
evo sa drugovima ima jednu raspravu! Oni tvrde da skidaju dlake ispod pazduha, a ja tvrdim da to nije dobro za naš uzrast (15-godišnjaci)... Sada vi meni reci te da li sam u pravu kada kažem da skidanje dlaka ispod pazduha nije zdravo?
Re: Najgluplje pitanje
pa u principu nece nastati neki zdravstveni problem ako se one uklone, sem iritacije koze brijanjem ili ako se covek slucajno povredi prilikom brijanja...
praktikuje kako ko preferira, neko to voli neko ne voli...uklanjali ili ne uklanjali dlake, u oba slucaja vazna je dobra higijena ispod pazuha...