Lažni nagon za pražnjenjem crijeva

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Miki992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 17, 2014 2:57 pm

Lažni nagon za pražnjenjem crijeva

Post od Miki992 »

Poštovani,
imam 22.godine vec 6. meseci nakon orgazma hitno moram na veliku nuždu, no onda se napinjem, napinjem i ništa se ne događa. Mnogo puta pokušavam i nakon više puta uspijem obaviti nuždu. No i tada ne uspem isprazniti crijeva nego za nekih pola sata moram opet, i tako po 3-4- puta u razmacima od jednog sata izađe nešto malo stolice. Da bude čudnije, stolica mi nije tvrda, već naprotiv, nešto mekša nego inače. Stolica mi je nešto tanja nego inače i kao da je malo spljoštena, odnosno, kao da nešto opstruira crijevo iznutra, pa se dobije takav oblik stolice. To se dogadja samo posle orgazma. Zivim i radim u Moskvi i pre 2 meseca sam ovde posetio Urologa i uradio sve nalaze i krvi i mokrace, samo nalaze sam platio oko 500.eura a svaku konsultaciju sa doktorom 100. eura. Urolog me je uputio ka Praktologu koji je utvrdio da imam hemoroide treceg stepena i neku ranicu i da mora da se sanira hiruskim zahvatom, cena operacije iznosila je 25000.eura posto nisam imao dovoljno novca da sve to radim u Moskvi, istog momenta sam pokupio sve nalaze i prvim avionom dosao u Srbiju gdje sam operisao hemoroide, posle mesec ipo dana imam iste probleme kao i pre operacije. Hemoroida vise nema ali naprezanje poslje orgazma se nastavlja.
u mojim nalazima pise da je pronadjena bakterija :
ureaplasma parvum i Gardnerella vaginalis
navedeni su i antibiotici:
Azitromicin s
Dzozamicin s
Doksiciklin s
Klindamicin R
Oflokksacin s
Pristinamicin s
Tetracilin S
Eritromicin I
postoji li mogucnost da se sve to desava zbog bakterija i kakve bi antibiotike trebao da koristim, postoji li neka terapija? Posto se sada nalazim u Moskvi, nemam poverenja u njihove doktore jer oni samo hoce sto vise para da izmame a ja nemam vise istih, zamolio bih vas za pomoc.
Molim Vas da mi kažete Vaše mišljenje o tome
Unapred hvala na odgovoru.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Lažni nagon za pražnjenjem crijeva

Post od aaaca »

Хемороиде си добио услед напрезања не би ли избацио столицу. То више немој да радиш.

Мислим да ти се нагон за великом нуждом јавља због узбуђења. Неким особама исто се дешава када имају трему пред испит и слично.
Odgovori