Nagnjecenje mozga-oporavak! Hitno mi treba odgovor!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Nagnjecenje mozga-oporavak! Hitno mi treba odgovor!
Prije tacno godinu dana sam imao saobracajnu nezgodu,gdje sam zadobio ovu povredu.Nijesam imao prelom lobanje niti hvala Bogu hiruski zahvat.Jos uvijek pijem jedan antiepileptik,ali kroz par dana izbacujem ga,2 mjeseca faza izbacivanja lijeka.I osjecam se generalno dobro ,samo jos uvijek imam PROBLEM SA HODOM,to je neprimjetno ovako ,prilikom penjanja i spustanja posebno niz stepenice sam mnogo krut i ukocen,ali generalno motorika se vratila skoro potpuno ,treniram u teretani,setam na trim stazi,osjecam se dobro jedino to.A ni to mi ne bi smetalo da ne idem u maju u Americi i tamo cu da radim 4 mjeseca preko work and travel.Pa se brinem jer ti sofisticirani pokreti se nijesu vratili.A ne bih ni pisao ovo da nijesam procitao maloprije negdje da posledice nakon traume mozga koje ostanu i nakon godine su TRAJNE.zato me strah sada hocu li odgovoriti zahtjevima ljetos.A imam ogromnu zelju da radim i zaradim.I ako bi mi mogli reci da li do juna cce se ovo vratiti u normali?Nezahvalno pitanje,ali eto.Ko mi moze reci bilo sta o ovome duboko bih bio zahvalan.Hvala unaprijed.
Re: Nagnjecenje mozga-oporavak! Hitno mi treba odgovor!
Moze li mi neko napisati bilo sta vezano za temu.Molim vas.
U principu oštećenja mogu biti trajna, ali mi nije jasno ni kakav problem imaš tačno.
Jel si bio na rehabilitaciji?
Jel si bio na rehabilitaciji?
Jesam u martu prosle godine u Igalu.pa jos uvijek nijesam 100 posto slobodan opusten pri hodu,to se ne vidi sad.Pri spustanju niz stepenice sam krut ,ukocen..Da li mi treba vjezbe dosta da bi se vratilo u normali?Evo idem uz i niz stepenice 50ti put 
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Немој сада још да средиш колена толико се пентрајући по степеницама.
Imam bolove koljena iza sa zadnje strane ,sta to moze da znaci?I osjecaj u koljenu kao da je oteklo,a nije, bas neki cudan osjecaj ,i krckanje stalno?Boljelo me,a sada skoro ne ,bez taj cudni osjecaj.I moram reci da mi je kod bola pomogao list kupusa zavijen,to me spasilo pored tableta sa glulozaminom, andolima i zelatinom...
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Јесам ли ти рекао да пазиш на колена! Преоптеретио си их.
Сада прикачи један јак магнет и држи бар 20 сати свакодневно.
Сада прикачи један јак магнет и држи бар 20 сати свакодневно.
A gdje da nabavim magnet?
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Зависи од тога где живиш. Неке од продаваца магнета сам поставио на мој сајт http://* у Линкови, Здравље па у групи Магнети.
За једно колено потребна су ти два неодијумска никлована магнета облика диска, пречника 20mm и дебљине 5mm. Можеш да их спојиш један за другога али око ногавице у близини колена. Није најефикаснија варијанта али радиће посао. Оријентације ради цена једног оваквог магнета је око 1,5 евро.
За једно колено потребна су ти два неодијумска никлована магнета облика диска, пречника 20mm и дебљине 5mm. Можеш да их спојиш један за другога али око ногавице у близини колена. Није најефикаснија варијанта али радиће посао. Оријентације ради цена једног оваквог магнета је око 1,5 евро.