Naglo mrsavljenje
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Naglo mrsavljenje
Interesuje me koje bolesti prouzrokuju naglo mrsavljenje. Smrsala sam 5 kilograma u vrlo kratkom periodu, osecam se iscrpljeno, strasno se brzo zamaram, i pri obicnim aktivnostima. Imala sam problem sa srcem - koksaki, koji je doveo do miokarditisa, otprilike pre 2 godine. Vec godinu dana iskasljavam slajm iz grla, strah me je da nije nesto sa plucima. Osecam cesto i nadutost u predelu zeluca. Inace, koksaki napada i druge organe, a meni je citav organizam slab. Sada se losije osecam nego u jeku problema sa srcem. Ne znam sta da radim. Pijem sve i svasta za imunitet, a svakog dana sam sve mrsavija i mrsavija, i nemam snage za obicne stvari kao sto su setnja ili penjanje uz stepenice. Da li je moguce da je koksaki ponovo u pitanju, ili nesto drugo? Molim vas za odgovor. Puno pozdrava
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 28, 2005 1:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koksaki moze ponovo da se vrati ali to nemora da bude.Znam da se ljudi posle problema sa virusom Koksaki bukvalno dve godine vracaju u normalu.Kakva ti je krvna slika,gvozdje u serumu,hemoglobin...dali si pusac,taj slajm moze da bude i od Kandidijaze dali si kontrolisala bris grla.
problemi oko cetrdesete
Mršavljenje
Prekontrolišite šećer. Hiperglikemija takođe može biti uzrok naglog gubitka težine.