Poštovani,
u poslednjih mesec dana imam problem sa povećanim naelektrisanjem.Počelo je tako što me je "peckala" struja iz prekidača za svetlo,slavina,šerpa koja se nalazi na plinu,sudopera...nakon toga je počelo i malo ozbiljnije-sa viljuškom,metalnom pepeljarom,federi iz tapacirane fotelje,frižider...i na kraju je došlo i do keramičke šoljice...šta god metalno krenem da dodirnem prvo prislonim šake na zid iz koji se osećajno i čujno prazni elektricitet iz mene...i sve se to dešavalo samo kod mene u stanu ali je od danas počelo da mi se dešava i u kancelariji...nije mi jasno šta bi moglo biti uzrok tome pa Vas zato molim da mi odgovorite ako slučajno znate.
Unapred zahvalna
Jelena
naelektrisanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: naelektrisanje
Zima je, nose se vuneni dzemperi, sintetichke tkanine pa je normalno da imate takve avanture sa elektricitetom!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: naelektrisanje
znam to sve...ali ja ne nosim dzempere...stalno sam u pamucnim stvarima i u farmerkama...a u stanu nosim trenerice i dukseve...pa mi zato nije bas najjasnije