Stomak mi je vec mesec dana, i vise, konstantno naduven, nekad vise, nekad manje. Nemam gasove, nemam zatvor(najmanje 3 puta dnevno idem u wc), nemam mucninu, aktivno i profesionalno se bavim sportom vec 4 godine-hranim se zdravo(imam redovne obroke i unosim sve sto je potrebno i pozeljno) i treniram 5/6 puta nedeljno. Krvna slika mi je dobra(bubrezi, jetra, zeludac takodje), urin i stolica su u redu, sve su me slali da proverim.
Da li se neko susretao sa necim slicim?
Naduvenost stomaka bez zatvora i gasova
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Naduvenost stomaka bez zatvora i gasova
Шта ти то значи да најмање три пута дневно идеш у ВЦ? Имаш пролив?
a da nisi ti druze gejša ? ocigledno se lik šiba u kakaš .... axaxaxax
Vazno je koliko imas godina? Da li se lecis/ ili si se lecio od nekih drugih bolesti? Treba uraditi minimum dijagnostike, a to je osim analiza krvi i mikrobioloskog pregleda stolice ukljucuje i test na H. Pylori, kao i test na okultno krvarenje iz stolice. Eventualno i kalprotektin? Ukoliko to sve bude u redu onda moze da se postavi dijagnoza "nervoznih" creva tj irritable bowel syndrome.artemida0 napisao:Stomak mi je vec mesec dana, i vise, konstantno naduven, nekad vise, nekad manje. Nemam gasove, nemam zatvor(najmanje 3 puta dnevno idem u wc), nemam mucninu, aktivno i profesionalno se bavim sportom vec 4 godine-hranim se zdravo(imam redovne obroke i unosim sve sto je potrebno i pozeljno) i treniram 5/6 puta nedeljno. Krvna slika mi je dobra(bubrezi, jetra, zeludac takodje), urin i stolica su u redu, sve su me slali da proverim.
Da li se neko susretao sa necim slicim?
jesi li omao neke drasticne promene u ishrani i u zivotu pre tih problema?