nadutost i sluz stolice
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
nadutost i sluz stolice
Imam 18 god. Vec 2-3 god imam bol u rektumu,
pri pražnjenju tj.kao da mi crevo izlazi sa
izmetom.Da napomenem da imam vidljiv mehur
sa leve strane čmara koji nekad natekne a nekad
se malo povuce. Često imam i proliv, ali i suvu
stolicu. Posle kafe je obavezan proliv. Da li se radi o
hemoroidima? Bojim se i raka debelog creva, s obzirom da imam 18godina. Molim za pomoc.
pri pražnjenju tj.kao da mi crevo izlazi sa
izmetom.Da napomenem da imam vidljiv mehur
sa leve strane čmara koji nekad natekne a nekad
se malo povuce. Često imam i proliv, ali i suvu
stolicu. Posle kafe je obavezan proliv. Da li se radi o
hemoroidima? Bojim se i raka debelog creva, s obzirom da imam 18godina. Molim za pomoc.
Re: nadutost i sluz stolice
Тај мехур јесте хемороид. Он је последица неправилне столице. Мораш исхрану да доведеш у ред да би ти столица била редовна и нормална.
Pored hemoroida mislim da imas i kolitis debelog creva al to svakako mora da dijagnostukuje doktor-gastroenterolog--moj savet je da sto pre odes kod njega da ne bi preslo i u nesto gore--ishranom mozes mnogo da ucinis po tom pitanju naravno--nista ljuto-kiselo-preslatko, vise mekinja i musli i celog zrna psenice povremeno jesti naravno kuvane 

A kolitis je? Strah me da odem doktoru, da li je pregled bolan?
Nijedan pregled nije bolan koliko mogu biti bolne posledice idi pregledaj se sam pregled traje minut a na hranu svakako obrati paznju
E Bogami ces morati istrpeti i taj bol ako zelis da sam sebi pomognes --tj da ti iko pomogne ti moras od sebe dati i vise nego se ocekuje.
Necu da te tesim al dobro ti je rekao prethodnik-manje ce boleti ako to pre uradis.
NE ODUGOVLACIIIII
Necu da te tesim al dobro ti je rekao prethodnik-manje ce boleti ako to pre uradis.
NE ODUGOVLACIIIII
Свака ти се позлатила!BAKI13 napisao:Nijedan pregled nije bolan koliko mogu biti bolne posledice

Samo mi recite:ako je taj kolitis DC, sta biste mi preporučili od lekova da pijem, da pokušam bar nedelju dana da pijem pa mozda mi bude bolje. A inace ne boli me taj deo, samo što mi onako smeta, i osecam se neprijatno.
Колико тренутно могу да се сетим, једини нешкодљив "лек" за дебело црево је пробиотик. Рецимо овај овде. Наравно, домаћи кефир је незаобилазан.
Šta je kefir, čemu služi i kako se koristi?
Ето ти га сад! Никада ниси чуо за кефир - тајни напитак са Кавказа? 

Dobro si rekao Tajni Recept. Čuo, al pojma nemam. Može kratko objašnjenje?
Ено ти дугачко објашњење на мом сајту www. aca. rs под Савети, Здравље, Кефир.
Jos da dodam----tesko ce te od bilo kojeg leka proci za nedelju dana posebno ako je kolitis u pitanju--to traje mesecima a i godinama.
SAMO TI SKUPI PETLJU I KOD DOKTORA
SAMO TI SKUPI PETLJU I KOD DOKTORA
Imam još jedan problem sa seksom. Mnogo mi se diže na rodjaku, i samo na njene bujne gole grudi Mislim. Penis mi je uglavnom stalno nadignut. Da li da je kresnem ili sta već?