Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Zdravo svima...ovako imam 21 god sada u aprilu punim 22 godine...imam problem sa grudima i bradavicama citao sam dosta o tome nesto me plasi a kada sam cuo da moze se vratiti samo od sebe vremenom dalo mi je snage da udjem ovde i podelim to sa vama.ima dosta korisnika sto su pisali na takvu temu vecina imamo isti problem grudi su mi onako manje male imam kao salce malo kada sam bio mali bio sam debeo sada sam izrastao cak na 1,86cm stomak mi onako ostao malo nije puno za moju visinu imam 74 kg a bradavice su mi ispucene malo nije toliko velike ali zamislite ovo kada sam u vodi meni su manje ili kada sam na hladnom smanjuju mi se bradavice onako skupe se i male su a grudi iste ...nikada nije me bolelo nisam korisio narkotike steroide i tako to nista od toga na leto se bavim sportom po malo..zeleo bih da mi se javite sto pre jer nemogu vise da trpim a da neidem na bazen na jezera na more nikada nisam bio za moih 21 god nisam nigde bio sram me je skunuti se sa takvim izgledom mozete me razumeti . nemogu se setiti kada je to pocelo mislim da ima 3 4 god sigurno ali stvarno se nesecam...ljudi molim vas pisite mi sve sto znate svaki komentar bi mi mnogo znacio .da nije ovog ja nikada se nebi ispovedio na tu temu hval vam unapred molim vas POMOZITE MIIIII