muske grudi: imam izbacene bradavice

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
extremac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 10, 2009 7:11 pm

muske grudi: imam izbacene bradavice

Post od extremac »

imam 14 godina i imam izbacene bradavice. pocele su se povecavati prije godinu dana i tada su me jako bolele ali je sada bol prestala i pocele su se bradavise povecavati. inace se bavim sportom, imam 8 nekad 9 treninga sedmicno. molim vas mozete li mi reci kako da ih smanjim. hvala
extremac
Novi član
Novi član

Post od extremac »

hoceli mi ko odgovoriti
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Isti slucaj kao ja...Pretrazi moje postove po forumu, mnogo sam pisao o ovom problemu.
extremac
Novi član
Novi član

Post od extremac »

jednom si rekao da se to moze leciti i sa lekovima od cega to zavisi
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Od toga kako je nastalo. Ali lekovima se leci samo kod ozbiljnijih hormonskih poremecaja, za ginekomastiju nema sanse da ti daju lekove jer oni nisu naivni i ne treba da se daju za tako nesto. Znaci to sto ti imas se uspesno resava operacijom. Verovatno ti to deluje strasno na prvi pogled ali imas vremena jer se to radi tek iza 16, 17 god kako vec doktor odluci. Do tada se bavi sportom, idi da se to pregleda, i mozda i ti prodje samo od sebe.
extremac
Novi član
Novi član

Post od extremac »

a zanas li slucajno sta da uradim da se to toliko ne primeti kada idem da more i kada se suncam
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Nazalost ne mnogo... Meni su se one skupljale na hladnoci tj. kada sam u vodi i kada neposredno izadjem iz nje onda su normalne. Cim odstojim napolju odmah se naduvaju.. Ja sam bio u fazonu trk u vodu brzo, cim izadjem i osetim da je kriticno oblacim se. Kada sam isao po zurkama i nosio tesnije majice oblacio sam ispod jos jednu bas tesnu i tanku majicu bez rukava koja je malo "stisla" stvar.
Za suncanje ne mozes nista. Moj savet ti je da ides to da pregledas i iskontrolises mozda ti prodje, a mozda i ne. Toplo ti preporucujem operaciju kada dodje vreme. Sada se to rutinski radi u drzavnim bolnicama o trosku osiguranja.
extremac
Novi član
Novi član

Post od extremac »

hvala ti najlepsa
Odgovori