mucnina zbog escerihije coli
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm
mucnina zbog escerihije coli
Vec godinu dana imam samo mucnine,radila sam sve nalaze za zeludac i uocen je pilorospazam koji se javlja kako su mi rekli usljed stresova i nerviranja,zatim mi je pronadjena escerihija coli al cini mi se u nekom blazem obliku jer me nepece kad mokrim.Zanima me da li neko od vas koje imao e.c ili je jos uvjek ima, da li osjeca mucnine?I jos nesto da naglasim primjetila sam da mi smeta toplota u predelu zeluca i bilo kakav pritisak na njega.Kolika sad tu moze biti povezanost ovih mojih simptoma sa escerihijom coli?
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 02, 2007 9:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
onoliko koliko znam prvu godinu je provela po raznim ustanovama pokusavajuci da otkrije sta joj je i onda je u jednoj od tih analiza utvrdjeno da ima e.colli u zeludcu. Posle toga se jos dve godine lecila kojekakvim terapijama ( medecinskim i narodnim) i sada su joj nalazi u redu, ali posto je e.colli normalno u nasem organizmu svaka infekcija ili pad imuniteta mogu da dovedu do vracanja iste...
Mladen i Sanja
-
- Aktivan član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
E.coli je bakterija koju mi svi imamo u crevnom traktu. Ako dodje do nekog disbalansa onda se ona mnogo umnozi i pravi probleme. Tako da mislim da nije cudo sto se javlja na razlicitim mestima.
Kod mene je infekcija sa ovom bakterijom (genitalno-urinalna regija) trajala punih 8 meseci. Bila je to prava agonija a na svakoj kontroli je bila rezistentna na antibiotike pa smo ih menjali. I tako u krug 8 meseci. Mislim da bi ovo mogao biti i jedan od razloga sto sam kasnije obolela od Morbus Krona.
Inace kada je infekcija bila bas u jeku, imala sam mucninu, temperaturu, kocila mi se noga. Umalo da me operisu jer je licilo na slepo crevo, no sva sreca hirurg je na vreme primetio da to nije to.
U svakom slucaju moras da probas da ojacas imuni sistem. Puno tecnosti, cula sam da je dobra i brusnica u svim oblicima.
Kod mene je infekcija sa ovom bakterijom (genitalno-urinalna regija) trajala punih 8 meseci. Bila je to prava agonija a na svakoj kontroli je bila rezistentna na antibiotike pa smo ih menjali. I tako u krug 8 meseci. Mislim da bi ovo mogao biti i jedan od razloga sto sam kasnije obolela od Morbus Krona.
Inace kada je infekcija bila bas u jeku, imala sam mucninu, temperaturu, kocila mi se noga. Umalo da me operisu jer je licilo na slepo crevo, no sva sreca hirurg je na vreme primetio da to nije to.
U svakom slucaju moras da probas da ojacas imuni sistem. Puno tecnosti, cula sam da je dobra i brusnica u svim oblicima.