mucnina

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
cacaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 7:11 pm

mucnina

Post od cacaa »

vec godinu dana konstantno osecam jaku mucninu i nagon za povracanjem, malaksalost, ponekad blago povisena temperatura. Mucnina je nepodnosljiva i nista ne pomaze. Nije na psihickoj bazi, pokusala sam da se lecim, lekovi za zeludacnu kiselinu ne pomazu, analize krvi u redu sem bilirubina, povisen 31,7. Koje jos analize da radim , od cega jos to moze da bude? Pravino se hranim, imam gastro. refluks i hiatus herniju, ali izgleda nije od toga posto ni lekovi ni pravilna ishrana ne pomazu.
guci
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od guci »

A kazi mi kako su ti odredili te dijagnoze? Jesi li morala da gutas sonde, ili...? Imam slicne probleme i resavam se da "zapalim" kod gastronterologa, ali kad pomislim na sonde... Izvini, ali ne znam nista o tvom problemu. Samo ti zelim da konacno budes ok.
melania
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 23, 2005 3:09 pm

Post od melania »

testiraj se na hepatitis c i b
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

isti je i meni

Post od ontario »

Cao Cacaa isto su i meni PRVO poceli ti simptomi mucnine sa hitus hernijom i gerd.sto znaci gastroesophageal reflux diseasa(na engleskom)i onda par meseci posle prvi panicni napad.Prvo je pocela samo MUCNINA i onda su mi otkrili sve ostalo i ja sam trenutno na svim mogucim ispitivanjima.Kazu da je u mozgu.BUDI OPREZNA DA NE PRODES KAO JA I ZATO TI ZA SAVET KAZEM IDI ODMA DOKTORU!Nemoj da prodes kao ja jer ja prolazim pakao!
Sretno!
P.S.
PROCITAJ NESTO O MENI NA FORUMU.......
JA ZNAM DA SU I PROBLEMI SA STOMAKOM VELIKI KRIVCI ZA MOJU PANIKU,SPECIJALNO DOK SEDIM ALI VIDECEMO STA CE POKAZATI REZULTATI VEZANI ZA SRCE ITD.
POZDRAV!!
Odgovori