Pozdrav
Vec skoro 4 nedelje imam blagu mucninu i stolica mi je sarena, tj. ima nekih svetlijih delova(smedjih). I temperatura mi se povisi na 37 cim nesto fizicki krenem da radim,kada sednem recimo 20min. temperatura se smanji na 36,5.
Bio sam pre 3 nedelje kod lekara,kaze virus proci ce,medjutim ne prolazi. Odem kod drugog lekara,izvade mi krv,rezultati u redu,odem na ultrazvuk stomara i to je u redu.
I desi mi se cesto da me neka jeza uhvati kad se pomeram.
Sad vise ne znam gde da idem i kako ovo da resim. Ako ima neko neki predlog ili se susreo sa ovih bio bih mu zavhalan kad bi ostavio komentar.
Hvala unapred.
Mucnina
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Mucnina
Мораш да провериш срце. Вирус може да га нападне па се јавља такав умор.
Иначе постоји одличан домаћи лек против вируса али док га направиш потребно је две-три седмице и још која седмица да почне да делује. У превентиви је 100% делотворан.
Иначе постоји одличан домаћи лек против вируса али док га направиш потребно је две-три седмице и још која седмица да почне да делује. У превентиви је 100% делотворан.
Samo se dobro hrani --vitamini, čajevi, voće, med, propolis, i verujem da će te proći.Nemoj se izlagati hladnoći.
NEĆE BITI PROBLEMA, samo strplivo.
NEĆE BITI PROBLEMA, samo strplivo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 13, 2017 4:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pokusavam da budem strpljiv, al nisam se ranije susreo sa necim sto ovoliko dugo traje.
EEEE, UVEK POSTOJI PRVI PUT, I NE TREBA BITI PESIMISTA