Mrzim svoju visinu!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Problemiiii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 18, 2015 11:45 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Mrzim svoju visinu!

Post od Problemiiii »

Osećam se veoma lose i depresivno zbog svoje visine!Nikada pre nisam razmisljala o njoj, ali od skora sam pocela i svaki dan mi je samo to u glavi.Pocela sam da pretrazujem forume i sajtove o visini i nikako da nadjem neko resenje...uvek sve iznova citam i istrazujem.Pocinjem da upadam duboko u depresiju i to nikako ne zelim, ali svejedno ne mogu da to kontrolisem!
Moj problem je sto sam veoma niska.Negde oko 158cm.Imam 14. godina i neki bi rekli da ću još rasti, ali ja citajući članke sa interneta sve više sumnjam u to.Možda ne bih bila toliko razočarana i imala bih nade, ali skoro sam procitala kako se posle prve menstruacije raste samo oko 6-7 cm.Epa ja sam prvu menstruaciju dobila sa 11 godina sto znači da neću više ni 1 cm porasti. Da li je to tačno ???Inače moja majka je 164 a tata 177 cm.Ipak mislim da sam ja jedina u porodici ovoliko niska i toliko mi to ubija samopouzdanje i sve lepo u meni.Znam da nikad neću moći da budem 170..ali da li ću dostići barem mamu ili biti niža za 2-3 cm??Barem da budem 162-3...UHHH.Molim vas odgovorite iskreno :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Mrzim svoju visinu!

Post od aaaca »

Нико не може да зна колико ћеш још порасти јер то највише зависи од исхране коју си имала раније а и сада.

Ако се будеш толико секирала око своје висине нећеш дочекати да видиш много лепше ствари у животу. Завршићеш на психијатрији или као многи други које кљукају са разним таблетама па тако упропасте цео свој живот.

Ваљда је глупо да ти објашњавам предности и мане високог и ниског раста?

Имам неколико другарица које су твоје висине али то им не смета да буду прелепе и добре особе.

Дакле батали секирацију око небитних ствари.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Mrzim svoju visinu!

Post od vasa »

Da znas samo kakve probleme imaju samo oni visoki bila bi srecna ---ma sta srecna PRESRECNA
Odgovori