kad sam u bgd-situacija se promeni, vise se krecem i odlazim u krajnjost, izgubim tih 10, a onda nastavim da mrsavim, mada jedem sta mi padne napemet.
Dosla sam mrsava u kg pre skoro godinu dana i ugojila sam se 10 kg, opet, kao i prosli put, ne mogu uci u svoju garderobu, ne mogu kupiti novu (jer opet idem za bgd

ja sam skidala kilograme jeduci iskljucivo meso i voce i uzimam sad pilule zamrsavljenje koje su jako skupe, ali medicinski proverene i preporucivane od strane apotekara (mrzi me sad u drugu sobu da idem da pogledam ime), ali eto, skupe su.
doslo je do gubitka energije i bezvoljnosti, i do nezadovoljstva izgledom, sto povlaci i neke blaze oblike depresije, te i ne izlazim iz kuce, smisljajuci po ko zna koju taktiku. osecam se kao balon, cas naduven, pa najednom probusen. ne volim da jedem voce i povrce, ne pusim, mlada sam, kafe s e ne mogu odreci (pijem sa zasladjivacem), misici su mi atrofirali (bavila sam se sportom), ne mogu ni da potrcim.
uskoro idem na more i nadam se (uvek se tako desi) da ce me drugacija klima preporoditi)
nije mi prvi put da mi se ovo desilo, ali moje pitanje je: nakon povratka na staru tezinu, sta da radim da je i odrzim, bez obzira gde i kako zivim?