Mravinjanje u predelu nogu, straznjice i najvise stopala

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Hipokrat83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 27, 2019 7:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Mravinjanje u predelu nogu, straznjice i najvise stopala

Post od Hipokrat83 »

Poštovani članovi foruma,

Nadam se da je neko imao isti ili sličan problem. Već 7 dana sam sa osećajem utrnulosti, mravinjanja u predelu celih nogu, stražnjice, polnog organa potpuno simetrično i istog intenziteta. Problem se javio na moru nakon uključene klime u kolima po povratku sa plaže. Neurolog me je pregledao i nije postavio dijagnozu. Upućen sam na magnetnu kičme. Moram da napomenem da nikakvih bolova nemam, niti motoričkih ispada u hodu ili senzibilitetu spolja. Sve je potpuno prisutno kao i u normalnim stanjima, ali je subjektivni osećaj pri hodu neprijatan, kao da hodam u vunenim čarapama u kojima je trnje. U ležećem položaju najviše u miru primećujem blagu zategnutost u listovima i blagi pritisak na srednji deo stopala odozdo.

Hvala vam svima u napred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Mravinjanje u predelu nogu, straznjice i najvise stopala

Post od aaaca »

Трну ти ноге али нису потпуно утрнуле. Да ли је могуће да ти тај осећај није познат?!

То се дешава када се неки нерв пригњечи. Проанализирај ово па ћеш видети: http://*/index.html?stranica=savet ... je/kicma_2

Можда си начњечио пршљенове дуготрајним седењем, можда си прехладио леђа и добио спазме у мишићима који су притисли нерве, а можда си се повредио на пливању. А можда је комбинација свега.
Odgovori