mozemo li se nadati barem nekom poboljsanju

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

snjezana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 12:45 pm

Re: mozemo li se nadati barem nekom poboljsanju

Post od snjezana »

Sa svekrvom je sve teze i teze. Umislila je da se ona moze pokretati i to stalno pokusava. To joj naravno ne uspjeva pa nas placuci doziva da joj pomognemo. Vec smo na izmaku snaga...
dragana173
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 7:17 pm

Post od dragana173 »

citam o tome sta vas muci i vidim da imamo isti problem,moj muz ima 45 god i metastaze kancera,stanje mu je svakog dana sve losije,po nekad nocu vristi od bolova,pored mene koja to gledam katkad vidi i nase dete koje ima 5 god.
Stvari koje ne mozemo promeniti moramo prihvatiti.jedino sto mi mozemo je pruzati bezuslovnu ljubav i paznju.
snjezana
Stalni član
Stalni  član

Post od snjezana »

dragana, vi onda sigurno razumijete patnje ukucana koji daju sve od sebe kako bi pomogli a vide da sva nastojanja ne radjaju plodom. ipak najvise me brine to sto nitko od njene djece (narocito muj muz) ne prihvaca cinjenicu da uskoro moze doci do onoga sto niko nebi zelio. On vidi da je mami sve gore ali se nada (valda cudu) da ce biti bolje. Neznam jednostavno sta mi je gore:
gledati njenu patnju ili njegovu ondas kad njegove nade ili bolje zelje ne budu ispunjene. Dragana, zelim vam od srca neizmjerno puno snage dok prolazite kroz ovo bolno iskustvo
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

to je normalno,kad aje neko tesko bolestan ti se stalno nadas da ce sve biti dobro,da se nista lose nece desiti,ponarocito ono najgore...i ja sam imao problema sto se tice metastaza i mene je stvarno jako bolelo,nocu cesto nisam mogao da spavam,prevrtao sam se od bolova,ali sam ipak cutao,drzao to u sebi...jako je ruzno to sto se desava,ali sto kazu:Sam okada ide prirodnim putem,kada ide od starijih...
dragana jako mi je zao zbog toga kroz sta prolazite,ali zar zvanicna medicina bas nista ne moze da uradi povodom slucja vaseg muza?
snjezana
Stalni član
Stalni  član

Post od snjezana »

nakon nekoliko dana nepromjenjenog stanja, jucer se moja svekrva osjecala toliko dobro da ju je moij svekar izveo sa sobom u kupovinu! Ovo je za nas pravo cudo!Radujem se od srca toj iznenadnoj promjeni ipak u delicu srca stoji pitanje:koliko ce sve potrajati? hoce li stvarno biti bolje, ili je to ipak samozavaravanje? Pozdrav Dragani.Mariji i Slavku!
snjezana
Stalni član
Stalni  član

Post od snjezana »

Proslo je neko vreme sto se nisam javljala.Ponadali smo se boljemu ali je nade nestalo. Jos uvjek se svi revno brinemo oko svekrve ali pomaka nema. Po uputi doktora dajemo joj sedative alii oni vrlo malo pomazu. Usprkos uzimanja morfija ima velike bolove i ne moze jesti. Primjecujem da se porodica polako miri sa situacijom. Svi osim mog miza i zato mi je vrlo tesko.Bojim se svega stojos mora doci. Dragana kako ste vi,javite se! pozdrav
snjezana
Odgovori