citala sam tvoje postove od ranije.Vidim da si sve probala i jos nisi nasla uzrok tvojim tegobama.
Ja sam ranije isto imala tahikardije i preskakanja ali redje.Znalo me probuditi usred noci i otvarala sam prozor da dodjem do daha.Polazilo je posle uzimanja Bromazepama 1,5.
Moj kardiolog mi je preporucivao duboko lagano disanje,pritisak ocnih jabucica itd kao i povremeno uzimanje 1/4 Propranolola.Od toga mi je bilo bolje.Mada,cula sam da se Propranolol ne uzima povremeno vec stalno da bi delovao.Svejedno,ja sam se osecala bolje.
Od ove godine poceli su ucestaliji problemi.Los san,budjenjje nocu,lupanje srca,nizak pritisak(povremeno skoci).
Promenila sam u poslednjih godinu dana mesto boravka,prijatrelje,posao,....sve.To je bio sok za mene.PLus i godinice (preko 40).Hormoni stitne u redu,EKG u redu a na holteru zabelezene Ekstrasistole mada kad je holter bio na meni subjektivno sam se dobro osecala ali eto,on je zabelezio svoje.Novi doktor me je" ispreskako na brzinu",ne objasnivsi mi te ekstrasistole,prepisao bromazepam pa kasnije i Verapamil 40mg ujuto i uvece.Ja sam i tu dozu od 40 delila na pola tako da verovatno nije delovalo.Cini mi se da mi je Propranol bio bolji.
Uradila bi holter ponovo ali ne mogu.To se ceka u bolnici a da radis privatno kosta od 5000-7000,pa ko voli nek izvoli.Jedino da kupim jedan

Nema holesterol 4,8 HDL 1,54 LDL 2,88 trigliceridi 0,89.
U sustini sam jako vesela,i volim drustvo ali se i
Jako sekiram zbog svega i svacega i volim da svima ugodim(da ne pricam o problemima koje sam preturila preko glave).Ne znam gde da nadjem uzrok tegobama ali mi smeaju da normalno funkcionisem.
Puno pozdrava.