Moze li ko reci nesto vise o lecenju cancera (npr galavit)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
damson
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 20, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od damson »

Ima li nekih informacija o ruskim injekcijama Galavit ili nekim drugim mogucim lekovima.
simeon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 24, 2003 1:00 am

Post od simeon »

Postovani,
neophodne su mi informacije o leku Galavit,kog je sastava i da li ima efekta kod pacijenata koji primaju hemoterapiju.
Ukoliko imate o ovome bili kakvog saznanja ili ste pronasli web site gde mogu da nadjem trazene odgovore, molim Vas da me o tome obavestite.
Unapred hvala.
Simeon
vuk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 25, 2003 1:00 am

Post od vuk »

On 2003-11-24 18:40, simeon wrote:
Postovani,
neophodne su mi informacije o leku Galavit,kog je sastava i da li ima efekta kod pacijenata koji primaju hemoterapiju.
Ukoliko imate o ovome bili kakvog saznanja ili ste pronasli web site gde mogu da nadjem trazene odgovore, molim Vas da me o tome obavestite.
Unapred hvala.
Simeon
Simeone,procitao sam vasu poruku,i zelim da vas obavestim da me mozete kontaktirati u vezi Galavita,a mogu i da vam dam neke informacije(posedujem 30 ampula,uputstvo za upotrebu,adrese apoteka u Rusiji gde se moze nabaviti,brojeve telefona apoteka,prospekte na Ruskom gde mozete pronaci i sastav leka itd.)Inace lek mi je preporucila lekarka sa KBC Zvezdara,doduse neurolog,ali je imala pozitivna iskustva sa njim.Onkolozi na KBC su bili veoma skepticni prema njemu,a da li je efikasan ne mogu da vam kazem,jer je,nazalost lek stigao prekasno za moju majku koja je bolovala od raka kostiju i umrla nekoliko dana posto sam Galavit nabavio,tako da nijednu ampulu leka nije primila.
Pozdrav.
Vuk
simeon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 24, 2003 1:00 am

Post od simeon »

Postovani Vuce,
hvala na odgovoru.
Informacije o Galavitu hitno su mi potrebne pa Vas molim da mi posaljete mail na

[email protected]

sa informacije koje ste mi ponudili.
Zanima me da li u leku ima B vitamina i uopste koji su sastojci.
Kakvu preporuku ste dobili od doktorke koju pominjete?
Ja o efikasnosti leka, pa cak i uopste o njegovoj primeni imam oprecne informacije, pa bih voleo da cujem, sa kakvim je obrazlozenjem preporucen Vama.
Hvala unapred,
Simeon
Rolexxa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 20, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Rolexxa »

Odgovori