MOZE LI SE OTKRITI PRISUSTVO NIKOTINA U KRVI
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
MOZE LI SE OTKRITI PRISUSTVO NIKOTINA U KRVI
NE KORISTIM CIGARETE VEC 6 MESECI,ALI MI NIKO NE VJERUJE.bitno mo je da to dokazem.moze li se tu videti u krvi.mogu li i gdje uraditi test?????'
Re: MOZE LI SE OTKRITI PRISUSTVO NIKOTINA U KRVI
odgovorite mi molim vasssssssssssssLABUDIĆ napisao:NE KORISTIM CIGARETE VEC 6 MESECI,ALI MI NIKO NE VJERUJE.bitno mo je da to dokazem.moze li se tu videti u krvi.mogu li i gdje uraditi test?????'
Ne znam da li se nikotin može otkriti u krvi a i da može verovatno je da još uvek imaš tragova bez obzira na prestanak korišćenja cigareta, potrebne su godine da se organizam očisti pa još kada se doda pasivno pušenje...LABUDIĆ napisao:odgovorite mi molim vasssssssssssssLABUDIĆ napisao:NE KORISTIM CIGARETE VEC 6 MESECI,ALI MI NIKO NE VJERUJE.bitno mo je da to dokazem.moze li se tu videti u krvi.mogu li i gdje uraditi test?????'
Ne vidim razlog zašto bi bilo kome dokazivao da si prestao sa pušenjem? I, zašto bi toliko insistirali na dokazu? Znaš li koliko ljudi u svetu nisu NIKADA zapalili a imaju pušačka pluća i to samo zato što su prinuđeni da često borave u društvu pušača? Znaš li koliki procenat od njih dobije nekakavu pušačku bolest pa čak i rak pluća?
Od pušača bežim glavom bez obzira ali opet to je njihova lična odluka da se truju (ali ne moraju da truju i druge oko sebe).
Zanima me slicno pitanje...da li postoje neki testovi koji mogu da utvrde da li pusimo i gde to moze da se testira?Da li moze nesto tako moze da se utvrdi preko mokrace (nesto sam tako cuo)?Hvala na svakom odgovoru!P.S. Pitam zbog roditelja. 

- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
msm da moze preko urina,mada nisam anjsigurnija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 14, 2011 2:26 pm

Frenc