MOZE LI SE OTKRITI PRISUSTVO NIKOTINA U KRVI

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
LABUDIĆ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 23, 2010 6:14 pm

MOZE LI SE OTKRITI PRISUSTVO NIKOTINA U KRVI

Post od LABUDIĆ »

NE KORISTIM CIGARETE VEC 6 MESECI,ALI MI NIKO NE VJERUJE.bitno mo je da to dokazem.moze li se tu videti u krvi.mogu li i gdje uraditi test?????'
LABUDIĆ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 23, 2010 6:14 pm

Re: MOZE LI SE OTKRITI PRISUSTVO NIKOTINA U KRVI

Post od LABUDIĆ »

LABUDIĆ napisao:NE KORISTIM CIGARETE VEC 6 MESECI,ALI MI NIKO NE VJERUJE.bitno mo je da to dokazem.moze li se tu videti u krvi.mogu li i gdje uraditi test?????'
odgovorite mi molim vasssssssssssss
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

LABUDIĆ napisao:
LABUDIĆ napisao:NE KORISTIM CIGARETE VEC 6 MESECI,ALI MI NIKO NE VJERUJE.bitno mo je da to dokazem.moze li se tu videti u krvi.mogu li i gdje uraditi test?????'
odgovorite mi molim vasssssssssssss
Ne znam da li se nikotin može otkriti u krvi a i da može verovatno je da još uvek imaš tragova bez obzira na prestanak korišćenja cigareta, potrebne su godine da se organizam očisti pa još kada se doda pasivno pušenje...

Ne vidim razlog zašto bi bilo kome dokazivao da si prestao sa pušenjem? I, zašto bi toliko insistirali na dokazu? Znaš li koliko ljudi u svetu nisu NIKADA zapalili a imaju pušačka pluća i to samo zato što su prinuđeni da često borave u društvu pušača? Znaš li koliki procenat od njih dobije nekakavu pušačku bolest pa čak i rak pluća?
Od pušača bežim glavom bez obzira ali opet to je njihova lična odluka da se truju (ali ne moraju da truju i druge oko sebe).
Shtrki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 12:25 pm

Post od Shtrki »

Zanima me slicno pitanje...da li postoje neki testovi koji mogu da utvrde da li pusimo i gde to moze da se testira?Da li moze nesto tako moze da se utvrdi preko mokrace (nesto sam tako cuo)?Hvala na svakom odgovoru!P.S. Pitam zbog roditelja. :(
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Post od Ivanna Kraljica »

msm da moze preko urina,mada nisam anjsigurnija
vlada trixy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 14, 2011 2:26 pm

Post od vlada trixy »

:-? ja sam 96 god,dakle osmi razred,i mene zanima sledece... Skoro smo imali sistematski u skoli,isli smo da vadimo krv,predvidjeno je iz prsta,ali to je po novom pa smo mi morali iz vene. Predpostavljam da je to za srednju skolu. pusim manje od godinu dana sa ortacima...zanima me da li neko zna ,da li se preko tog nalaza moze videti da sam pusac,i da li ako vide oni to prijavljuju roditeljima...? i mene zanima zbog roditelja! :x :/ ??????
Frenc
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Nece ti tako otkriti da pusis,ali nemoj bre da pusis,mali si jos,rastes :).
Odgovori