Ko moze, molim vas da mi pomogne, hitno mi je

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

petar1998
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 22, 2015 11:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Ko moze, molim vas da mi pomogne, hitno mi je

Post od petar1998 »

Imao sam tucu pre godinu dana, decko me je tacno u grudnu kost udario, ali nije me boleo posle toga. Inace grudna kost me boli odavno, a i da imam upulalu plucne maramice imao bih temperaturu, da li je tako? Hvala vam puno Dr Dzindo. Aco, imam ponekad otezano disanje, i kao da mi hrci nesto u plucima a ne kasljem nista, ali to je onaj sekret sto mi se sliva iz sinusa cesto, imam ga vec dugo on mi najvise smeta, sto se tice alergijskog kaslja imam i njega ponekad. Hvala vam puno obojici, i izvinite ako sam negde nesto pogresio.
petar1998
Novi član
Novi član

Post od petar1998 »

Cesto mi se sekret lepi za grlo pa me prigusi ima i toga, isao sam na orl inace i to sam zaboravio. Snimao sam sinuse jos pre nekoliko meseci, imao sam malo problema u nosu sa sinusima dala mi je neke tablete za alergiju, sprej i nesto da mazem na nozdrvama to je to
petar1998
Novi član
Novi član

Post od petar1998 »

Jos nesto, isao sam kod privatnog lekara na ultrazvuk svega moguceg. Rekao mi je da je stitna zledzda dobra, normalne velicine bez ikakvih uvecanja itd. Srce normalne velicine, i arterije normalne velicne. Sto se tice stomaka, imao sam na zeludcu malu kilu rekao je da nije to nista opasno, i rekao mi je da imam povecanje kiseline(gastrtis), jetra normalna, zucna kesa normalna, bubrzi imaju bas malo peska, rekao mi je da pijem dosta vode i da ce da se procisti samo, i rekao je da je besika normalna. To je to izvinite sto ovako na delove, ne mogu sve odjednom...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Цигаре мораш да оставиш. Последњих година храна је толико затрована разним додацима да организам не може да се избори. Због тога све више има младих међу оболелима од болести које су некада биле карактеристичне за старе особе.

Погледај на мом сајту http://* савете за синусе, леђа, рамена. Наравно налазе се у здравственим саветима. :wink:
petar1998
Novi član
Novi član

Post od petar1998 »

Hvala Aco puno, hocu u narednih 5 dana cu sigurno. :))
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Да оставиш цигаре?
Odgovori