Moze li mala pomoc, ne bih znao u koji forum spada...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
leo83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 17, 2011 11:43 pm

Moze li mala pomoc, ne bih znao u koji forum spada...

Post od leo83 »

Pre recimo 3 dana sam dobio ovaj novonastali grip, ili kako vec, nakon malog pada imuniteta i temperature jos uvek sam pod istim, ali u blazoj varijanti (niza temperatura). Za vreme gripa od medikamenata sam uzimao andol cold i fervex, dok sam od voca jeo jabuka, limun i pio caj od limuna. To bi bilo sve. Juce sam osetio blagu bol zuba, a vec 2 dana slobodno smem da kazem da mi podocnjaci narastaju. Ne spavam nocu, tj kasnije lezem, ali mi ovo nikada nije bio problem, bar ne do sada. Molim za malu pomoc sta uzeti od lekova i na sta ovo ukazuje? :) Hvala unapred, leo.
leo83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 17, 2011 11:43 pm

Re: Moze li mala pomoc, ne bih znao u koji forum spada...

Post od leo83 »

Pozdrav, jos uvek nema odgovora, a rekoh da dodam... Verujem da su podocnjaci nastali zbog sinusa jer primecujem i modru boju u predelu nosa (kod ociju). Takodje, recimo da je ovo cetvrti dan virusa, temperaturu nemam, kao ni kijavicu/kasalj, osecam blagu zapusenost nosa, ali to je sve. Jos uvek posedujem primetljive podocnjake, i recimo otezano disanje? Da li bih trebao da se obratim lekaru u vezi ovog ili se radi o obicnoj prehladi... Hvala unapred jos jednom.
Odgovori