Mozdani udar! Molila bih brz odgovor!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Danijela daca 9o
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 29, 2013 11:11 am

Mozdani udar! Molila bih brz odgovor!

Post od Danijela daca 9o »

Zamolila bih vas za brz odgovor na ovu temu.Moja baka je pre dva dana imala mozdani udar.Doktori su konstatovali da nije bio slab udar, ali da je relativno brzo zbrinuta,u roku od nekih pola sata nakon udara.Rekli su da je udar zahvatio levu hemisferu mozga, sto dalje implicira potpuna oduzetost desne strane tela.Ona ima 70 godina,nije imala preterano visok krvni pritisak ali je pila tablete za regulaciju pritiska.Toga dana se zalila na mucninu i ni na sta vise.Mada je bila toga dana na suncu.Nije bil na skeneru jos uvek,i nisu joj jos uradjene analize da bismo znali kompletnu dijagnozu.Doktori su nemarni,sestre su jos gore i ni od koga ne mogu da dodbijem strucan savet,i iz tog razloga sam se registroval ovde.Zelim da joj pomognem sto vise mogu da se oporavi u potpunosti,ako je to moguce?Potreban mi je savet sta da radim?Kao i objasnjenje sta se njoj zapravo desilo i sta moze da bude dalje?sta sme da jede,posto sam primetila da ih u bolnici uopste ne hrane.Zanima me da li je moja baka svesna svega sto se oko nje desava.Takodje sa primetila da skripi kada dise,da se gusi dok pije vodu i zanima me da li je to normalno stanje nakon sloga kao sto mi je doktorka rekla ili je mozda doslo do nagomilavanja slajma i kako to da sredimo?Xvala unapred!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Mozdani udar! Molila bih brz odgovor!

Post od aa_aca »

Може да пије јабуково сирће како би јој се поправила циркулација и изливена крв што пре ресорбовала: три пута дневно кашика јабуковог сирћета у чаши воде, са кашичицом меда. Такође, неки магнет на глави би много убрзао опоравак, али то нисам испробавао, тако да није проверен савет.
Odgovori