MOOOLIMMMMZAPOOOOOMOC

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
stefcho123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 01, 2012 12:29 am

MOOOLIMMMMZAPOOOOOMOC

Post od stefcho123 »

znaci ovako pre nekoliko meseca sam dobio upalu krajnika i od tad do sad nije to pominulo zatim imam i ubrzani impuls to sam primetio kad idem na trening i posle trcanja u predelu impulsa na vrat-u jako treperi a imao sam i neku ifnekciju usnu supljinu koristio sam proaftol i to je pominulo
i vec nekoliko nedelja "nos mi tece" (neznam to kako da napisem na srpski zato sto nisam iz srbije)
i imam akne na ledjima pre nekoliko meseca sam imao analni sex bez zastitom dali je to hiv ili neka druga bakteriska infekcija primer "helicobacter pylori" znaci mooolim vas za pooomoc !!!!!!!!
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: MOOOLIMMMMZAPOOOOOMOC

Post od angelika »

Ako sam te dobro razumela vec dugo imas upalu grla koja te ne prolazi?
Upala grla moze da bude generator za mnoga obolenja pa i srcana. Moguce da nije vec da se preopteretis prilikom treninga pa je normalno da impulsi budu ubrzani.
To sto ti nos non-stop curi moze i verovatno je ili alergijska reakcija na "prolece" ili upala sinusa povezano je sa grlom.
Nisam shvatila da li su ti se simptomi pojavili posle nezasticenog anala??? Hiv jeste obolenje imuniteta. Nezasticen sex, a narocito analni je uvek veliki rizik po zdravlje narocito ako ti je partner neproveren i iz rizicne grupe.
Ja pa i najveci strucnjak ovim putem ti nemoze pomoci. Mozem ti pozeleti srecu da svoju nesmotrenost ne platis visokom cenom i dati savet da NIKAD VISE NIKAD VISE NE UPUSTAS U LJUBAVNU IGRU BEZ ZASTITE!!!!Ma koliko iskusenje bilo!!!! Nista i niko nije vredan naseg zdravlja!!!!
Posto je proslo dovoljno vremena od rizicnog sexa HITNO se javi na HIV testiranje i pregled. Resit ces tako i strah, a i leciti i izleciti upalu grla, sinusa...i nadam se da ce test na hiv biti negativan...Pozz!
stefcho123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 01, 2012 12:29 am

Re: MOOOLIMMMMZAPOOOOOMOC

Post od stefcho123 »

pa da ali ne uvek nego samo u neki moment..samo imam problem sa krajnicima radio sam bris grla i nos pre 2meseca i sve je bilo negativno samo su mi crveni krajnici .pa posle 2-3dna od alnalni sex. ali ako je za to za hiv simptomima + nisam izugbio nijedan KG vec sam se popravio 4-5kg nemam temperaturu neam glavobolku i dr samo to a i nekad zglobovi al to pomine.. :(
Odgovori