Pozdrav svima.. Imam 23 godine, student sam i imam zdravstvenih problema.. Sve je pocelo mononukleozom pre godinu i po dana, nisam imao oticanja vec samo tesku tesku malaksalost. Virus je prosao posle neka 3 meseca, medjutim moji problemi su tek tada poceli.. Javio mi se problem sa sinusima na alergijskoj bazi (jaki bolovi u ceonom delu) problem sa zeludcem i svi ti problemi postali su hronicni.. Dugo sam se i svakojako lecio, ali do konacnog resenja nikako nisam dosao, a mislim da nisam ni blizu.. Takodje mi se pojavila i astma sa kojom se trenutno dosta patim, sve u svemu posle tog odvratnog virusa sve mi je poslo niz brdo i nikako da se zaustavi. Tegoba za tegobom, problem za problemom i samo me setaju od doktora do doktora koji mi nista konkretno ne govore, tako da sam prestao i da ih posecujem, sem bas kad mora. Usled svih tih problema stigao sam i kod psihijatra koji kaze da sa anksiozan i dao mi je da pijem Rivotril od 2mg, jednu cetvrtinu dnevno. Kad sam dobro ja nemam problem sa nekom nervozom, a kad krene nesto od navedenog da me muci jako se iznerviram i razocaram, jer ne vidim tome kraj i ne znam sta da raaadiiim! Bukvalno nisam imao jedan ceo dan za ovih godinu i po da sam mogao da kazem DANAS SAM BIO DOBRO..

Zanima me da li neko ima slicna iskustva i da li neko ima ideju sta mogu da uradim da sve to vec jednom prestane, posto mi remeti svakodnevan zivot i do posteno? Bilo koji savet ce mi puno pomoci.. Hvala unapred..