MOLIO BIH ZA SAVJET ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Frankenstein
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 10:37 pm

MOLIO BIH ZA SAVJET ?

Post od Frankenstein »

Ovako ja sam 3. razred srednje elektrotehnicke skole,ne znam sta bih dalje da nastavim (iako je mozda prerano da jos razmisljam o tome).Ali, nesto me privlaci medicina i smatram da bih mogao da podnesem te neke neugodnosti koje bi me ocekivale dok se ne naviknem.Nisam se 100% odlucio al ako bih ipak odlucio taj smjer pomozite mi.Trazim savjet da li je pametno da to upisujem posto nisam upisao srednju medicinsku skolu, ako jeste koje bih knjige trebao da izucavam, da se ja pripremim pa ako sudbina ipak odluci da upisem medicinu da budem spreman ?
milos.milos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 2:21 pm

Re: MOLIO BIH ZA SAVJET ?

Post od milos.milos »

Pa .. Pitaj nekog ko je isao na medicinski fakultet :P
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: MOLIO BIH ZA SAVJET ?

Post od Slavko_slavko »

njige i prijemni nisu problem, problem je to sto nisi isao ni u medicinsku ni u gimnaziju i sto, mislim, ne bi mogao da upises bez da dobijes njihove diplome...
" U prvu godinu osnovnih studija medicine, stomatologije, farmacije i zdravstvene nege , specijalne rehabilitacije(moduli bolesti zavisnosti i višestruka ometenost), specijalne edukacije(inkluzivno obrazovanje) i medicinske rehabilitacije može da se upiše lice koje ima završenu gimnaziju ili školu medicinskog usmerenja u četvorogodišnjem trajanju, a na studije farmacije i lice koje ima završenu srednju hemijsko-tehnološku školu u četvorogodišnjem trajanju, završenu srednju školu iz društveno-humanističkih polja. "
preuzeto sa zvanicne prezentacije medicinskog fakulteta u novom sadu...
Odgovori