Molim Vaš savjet!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
nikolamo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 14, 2010 12:11 pm

Molim Vaš savjet!

Post od nikolamo »

Pozdrav;
imam 15 godina! Naime, krajem 5. mjeseca imao sam jaku anginu grla te sam pio antibiotike! Nakon toga sam slucajno na vratu opipao jednu žlijedu koja je veličine 1 cm! Išao sam kod doktorice jer sam se zabrinuo jer sam na internetu čitao o non-hodgkinu, doktorica mi se nasmijala i rekla idi kući, druži se i okani se proučavanja medicine! Usprkos tome i usprkos tome što se ja osjećma extra bez ikakvih tegoba, ja opet idem kod druge doktorice! Koja kaže: Ne može na internetu pisat ono što smo mi doktori na fakultetu slušali i da se okanem žlijezde..! Iii, ja opet sutradan kod treće doktorice koja je samnom razgovarala par minuta i objašnjavala mi kako bi imao tegobe i sve ostalo na što bi doktor posumnjao na non-hodgkin! Radio sam 2 puta nalaze krvi koji su bili savršeni, jednom sam radio urin koji je takođe bio uredan! Ali, ja sam se toliko isprepada člancima na internetu da sam se počeo trest i povraćat od straha, tako da sam opet išao kod 4. doktora koji mi kaže - nije problem u žlijezdama nego u psihi i preporučuje mi da se obratim kod psihologa na razgovor! Kaže: posve je normalno na vratu imati jednu-dvije povećane žlijezde, ali da one i nisu povećane kakve znaju biti jer se moja uopće ne vidi i moram ˝kopati˝ po vratu da bi ju našao! Prošlo je mjesec skoro dva mjeseca - žlijezdica je i dalje tu, ona se pomiče pod prstom i mekana je i došao sam k sebi da nije non-hdgkin, ali i dalje imam dozu straha pa sam odlućio vas na forumu pitati za savjet! Je li mislite da je ta jedna žlijezda veličine 1 cm pa čak i manje non hodgkin, ali kaže: ne boli me ništa i super se osjećam!?

HVALA!
dsavic16
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 11, 2010 5:53 pm

Re: Molim Vaš savjet!

Post od dsavic16 »

I meni je posle angine ostala uvecana zlezda na vratu. Radila sam krvnu sliku i posto je u redu, ne brinem se oko toga. Znaci, opusti se i uzivaj-nije nista strasno. :D
Odgovori