Molim za Vas savet

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
akesa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 08, 2005 9:38 pm

Molim za Vas savet

Post od akesa »

Imam 29 god,od 21 imam problema sa strahovima.Pre dve godine sam pila Sinekvan koji mi je odgovarao.Ne pijem ga od maja uz dogovor sa doktorkom.Sada sam ponovo dobila napade panike.Pre par dana sam vodila dete na kontrolu kod neurologa jer ima epilepsiju,tamo sam dozivela jos jedan napad,pa sam molila njenog doktora da me uputi kod nekog psihijatra.To je bilo na institutu u Palmoticevoj.Inace sam iz unutrasnjosti.Na pregledu mi je doktorka dala flunirin,bensedin i
U apoteci su mi rekli da je to terapija za teskog bolesnika,pa sam ja uplasena pozvala moju doktorku,koja me je lecila sinekvanom,i ona je iz Beograda.Ona me je posavetovala da pocnem opet sa sinekvanom i bensedinom.Uplasena sam i zbunjena.Sa njom se telefonom dogovaram oko terapije i nemoram stalno da idem za Beograd,a druga doktorka mi je rekla da moram ici na stalne kontrole.Nisam u finansiskoj situaciji za tako nesto.Moze li me to kostati zdravlja.Molim vas da mi odgovorita,ako mi ne odgovara terapija,moze li da se desi da poludim ,molim za savet,jako sam uplasena
Odgovori