Molim vas POMOZITE MI

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dandac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 05, 2009 11:27 pm

Molim vas POMOZITE MI

Post od dandac »

Vise ni sam neznam gde da se obratim pa slućajno sam naiso na ovaj forum preko google pa reko sebi mozda će se nac dobra dusa da mi objasni sta se konkretno desava kod mene i da me uputi na pravo mesto. Najpre ogromna zahvalnost za svako od vas ko mi da i najmanji savet i oprostite na pravopisne greske jer sam iz Makedonije pa se trudim kolko mozem. Imam 24 god. i moj problem se svodi na sljedeće: već godinu dana i nesto imam ćudan problem na levom stranu grudnog kosa i pod njega-gde se nalazi zeludac. Problem je u tome sto nesto me udara izunutra-u delu nad zeludać ispod rebara i gradna kost. Ove udarce su tako nelagodne, neugodne i malo imaju osecaj kao kad vas neko udari u zeludać i izdisi vas. Oni mi se javjaju kada sam prehladjen, kada se premorim, kada imam kiseline u zeludac a najvise kada se najedem (e onda nesmijem ni sediti ni lezeti jer odma nesto pocne da nelagodno udara u predelu zeludac i nad nega a nakon toga osetim kako i srce preskace-nekad se desi da srce tako snazno preskoci i udari da osetim kako da citav grudni kos podize-kao da za nega nema dovolno mesta, a da vam nepricam za osecaj :() Sa ovim problemom zivim godina i par meseci, uradio sam sta su mi rekli da uradim (pravio sam EHO na stomak, pravio sam EKG i 2*EHO na srce, pravio sam snimanje na zeludac sa kasom, ispitivao sam krv,) i sve hvala bogom dragu je bilo ok ali ja opet imam ovaj problem. Najvise doktori su udarali na srce pa zato i dvaput sam pravio eho-jedanput na drzavna a onda sam isao i na privatna klinika sa najsavremenii EHO i opet je bilo Ok. Kako je prolazilo vreme citao sam dosta po internetu pa sam dosao do saznanje da mozda imam i podignuta diafragma koja mi stvara sve ove probleme. Da napomenim da ovo mi se pocelo desavat pola godine nakon sto sam imao spontani pneumotrax na desnom krilu (kada su mi radili drenazu) i nakon 15 dana desilo mi se i na leva strana samo sto je bio nesto manji pa sam prosao bez drenazu i na zadnje rengen slike se videlo da se vazduh sam povuko. Dal sada imam posledice zbog taj spontani pneumotrax od pred 2 god. (i onda sam sve i svasta ispotivo sve je bilo OK i nazalost doktori nisu mogli ustanovit zbog cega su se javili ) dal mozda mi je ostalo malo vazduh unutra na levoj strani pa mi stvara sada problemi ili dali neko zna vise o ovome sto sada mi se desava.
Veliko hvala
Odgovori