MOLIM VAS POMOZITE MI HITNO JE !

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
kotavu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 10:53 am

MOLIM VAS POMOZITE MI HITNO JE !

Post od kotavu »

Ozenio sam divnu devojku , desila nam se nezeljena trudnoca u to vreme koristio sam sve vrste droga i tad sam zaceo mom andjelu dete. Mnogo se plasim zbog toga kakav ce to uticaj imati na dete ? Proslo je dosta vremena od kako sam to prestao da koristim !!! Da li ce se to odraziti na bebu bilo kako ? MOLIM VAS POMOZITE MI NEMOJTE ME OHRABRIVATI HOCU SAMO DA ZNAM ISTINU I MNOGO SAM VAM ZAHVALAN UNAPRED
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

To niko ne može da vam unapred kaže.Idite na redovne kontrole u trudnoći,i kažite sve ginekologu koji vodi trudnoću,da bi obratio pažnju i detaljnije analizirao plod.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

A majka , da li ona koristi nesto, ili je koristila?
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica m »

U bolnici Narodni front postoji savetovaliste za genetiku, pa najbolje da se zajedno javite tamo pa da vidite kakve su posledice i koliki je rizik.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

redovni ultrazvucni pregledi u trudnoci
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Detetu nece nista biti ako majka nije koristila zajedno sa Vama, ali ako nastavite da zloupotrebljavate narkotike kada se beba rodi, VAse dete imace znacajno vecu sansu da postane jednog dana zavisnik. Isto vazi i ako budete pusili - dete ce VAm imati znacajno vecu sansu (za 50%) d apostane nikotinski zavisnik. Vodite racuna o tome. A sto se ploda tice, redovne procedure koje se rade trudnicama se podrazumevaju - amniocinteza, ultrazvuk, fetalna sonografija (tripl test itd), odsustvo stresa u trudnoci i ne konzumiranje alkohola, droge, duvana.
Odgovori