Evo linka: http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=14168
hvala na svemu
Molim vas za pomoc, ne znam zasto me boli...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Klarice, ja nisam strucnjak, jos manje znam da "citam" snimak, ali cini mi se (na ovom trecem se bas vidi-ako ja ne gresim
), kao da ti je probijen gore, koren zuba!!
kao da je ovo punjenje izaslo iz okvira korena....
Ne znam da li gresim, rizikujem da "ispadnem glupa u drustvu", ali nisam mogla da se obuzdam a da ti ne napisem ono sto ja vidim. Uzmi ovo sa velikom rezervom pls, i sacekaj jos neki odgovor........
Pozz i sve najbolje, majja

Ne znam da li gresim, rizikujem da "ispadnem glupa u drustvu", ali nisam mogla da se obuzdam a da ti ne napisem ono sto ja vidim. Uzmi ovo sa velikom rezervom pls, i sacekaj jos neki odgovor........
Pozz i sve najbolje, majja

cao
Klarice,da li sam dobro razumela da te boli zub gde nema zivca?
Ja nisam lekar ali kako moze boleti zub koji nema zivca,tu nema sta da boli posebno na toplo i hladno!
Meni se cini da tebi nije izvaden zivac ali ne uzimaj moje misljenje jer nisam lekar!
Meni je vaden davno zivac i zub me nikada vise nije boleo a izvaden je tek kada je puko sam od sebe!!!!!
Napominjem.......sacekaj misljenje strucnog lica!!!!!!
Pozdrav

Ja nisam lekar ali kako moze boleti zub koji nema zivca,tu nema sta da boli posebno na toplo i hladno!

Meni je vaden davno zivac i zub me nikada vise nije boleo a izvaden je tek kada je puko sam od sebe!!!!!

Napominjem.......sacekaj misljenje strucnog lica!!!!!!

Pozdrav

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: cao
Ontario, moze da boli, ali onda je najcesce rec o procesu, i obicno se radi resekcija!ontario napisao:Klarice,da li sam dobro razumela da te boli zub gde nema zivca?![]()
Ja nisam lekar ali kako moze boleti zub koji nema zivca,tu nema sta da boli posebno na toplo i hladno!Meni se cini da tebi nije izvaden zivac ali ne uzimaj moje misljenje jer nisam lekar!
Meni je vaden davno zivac i zub me nikada vise nije boleo a izvaden je tek kada je puko sam od sebe!!!!!![]()
Napominjem.......sacekaj misljenje strucnog lica!!!!!!![]()
Pozdrav

jeste extirpiran zivac, ali moze boleti sto kaze majja ako ima proces. E sada i meni je 3. cudan mada moze biti da je onaj tamniji deo samo prekrivene desni pa se vidi kao razdvojen, cega nema na klasicnom Ro. Nije mi jasan tok dogadjaja, sinoc me bas bolelo cim ga pipnem i to sve oko njega i u dubinu, sada malo manje, isto tako je bilo i pre 15 dana pa je proslo. ocajna sam jer ga ne bih vadila, svi su mi ostali odlicni a ovaj mi je ocito stomatolog upropastio jer ove tegobe nisam imala. Napominjem da me on uopste vise ne boli i ne ziga sam od sebe samo pri zvakanju...hvala vam
Vazi, napisi mi. Evo jedan drugi misli da imam 2 korena iako GL-5 ima 1. Ne znam ni da li ima ozbiljnog procesa, nekada jako boli a nekada ne. A nikada ne boli sam od sebe. 2 meseca nije nikada bole na ugriz ali sam ga osecala cudno pri zvakanju zvake kada pljuvacka kruzi oko desni i zuba. Samo da ga ne vadim...hvala
Doktor se zove Gavrilo Brajovic, on je specijalista oralne hirurgije, a sve podatke o ordinaciji mozes naci na ovom linku:
http://www.drlisjak.com/neanimirnaglavna.htm
Ja ti ga toplo preporucujem
.
Ja ti ga toplo preporucujem

Mozes li mi reci koliko su skupi ti zahvati, dijagnostika, snimanje, posto vidim da su opremljeni kao NASA. Jel to nesto astronomski ili ne, hvala!
etro napisao:Doktor se zove Gavrilo Brajovic, on je specijalista oralne hirurgije, a sve podatke o ordinaciji mozes naci na ovom linku:
Ja ti ga toplo preporucujem.
Pa znas kako sam pregled se ne naplacuje, a to ti je za pocetak dovoljno.
E sad ako ti bude ustanovio proces na zubu koji treba da se operise onda to kosta 100 eura (barem je to tako bilo pocetkom godine kad sam ja operisala proces na zubu) i to je neka standardna cena ove operacije u privatnim ordinacijama.
Nista te ne kosta da odes i da se dogovoris sa covekom.
E da, ako budes isla obavezno ponesi te snimke, ma ti ces se svakako prethodno cuti sa njim pa ce ti on sam reci sta da doneses...
Sto se tice ostalih intervencija tipa popravke zuba, plombiranja itd.. vidim da su sa cenama u ravni sa ostalim ordinacijama.
Doduse ja mimo njega imam svog standardnog stomatologa koji je mislim najeftiniji u gradu i njime sam takodje zadovoljna, ali kad je u pitanju neka komplikovanija situacija onda bez razmisljanja idem kod ovog hirurga.
E sad ako ti bude ustanovio proces na zubu koji treba da se operise onda to kosta 100 eura (barem je to tako bilo pocetkom godine kad sam ja operisala proces na zubu) i to je neka standardna cena ove operacije u privatnim ordinacijama.
Nista te ne kosta da odes i da se dogovoris sa covekom.
E da, ako budes isla obavezno ponesi te snimke, ma ti ces se svakako prethodno cuti sa njim pa ce ti on sam reci sta da doneses...
Sto se tice ostalih intervencija tipa popravke zuba, plombiranja itd.. vidim da su sa cenama u ravni sa ostalim ordinacijama.
Doduse ja mimo njega imam svog standardnog stomatologa koji je mislim najeftiniji u gradu i njime sam takodje zadovoljna, ali kad je u pitanju neka komplikovanija situacija onda bez razmisljanja idem kod ovog hirurga.