Povremeno mi trnu ruke, uglavnom od lakta do sake. Ne mogu da je pomerim nekih 5 minuta. Posle toga sve je ok. Bila sam kod neurologa jer imam migrenu i kako me boli glava tako krecu da mi trnu ruke, medjutim sad se trnjenje ruku pojavljuje ne pracena glavoboljom.
Ako neko nesto zna o ovome, bila bih veoma zahvalna na odgovoru.
Molim vas za pomoc!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Molim vas za pomoc!!!
Верујем да је код тебе проблем у овим регионима: рамени појас, кичма, мишићи који иду уз кичну. Мишићи су вероватно одавно у грчу и притискају крвне судове и нерве. Због тога ти се јавља главобоља и трњење руку. Потребна ти је добра масажа, бар један пут недељно и тако месец дана. Ако је масер добар, за то време треба да се испоље позитивни ефекти. Наравно, не гине ти редовно вежбање и разгибавање.
Hvala ti. Ali meni ruke trnu od lakta do sake i povremeno saka. Ne mogu da je pomerim 5 minuta. A kicma i ramena su za sebe. Za to imam dijagnozu, ali za ruke ne i niko mi nista nije rekao za to. Vadim krv na svakih 3 meseca zbog toga i uvek je sve u redu ali meni i dalje trnu ruke.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 28, 2013 8:42 pm
Zdravo svima. Ja sam nova ovde jer mi je hitno potreban odgovor nekog strucnog lica. Imala sam menstruaciju proslog meseca oko 11.maja, zatim smo 3 dana menstruacije ja i decko imali odnos i time prekinuli ciklus, koji mi se nastavio 18.maja da bi mi trajao 7 dana. Pa me zanima kada cu da dobijem, posto evo vec je kraj meseca, a ja nisam imala menstruaciju. Tokom odnosa uvek koristim kondom i bili smo veoma oprezni. Cula sam da postoji mogucnost da smo poremetili menstruaciju i da mi zbog toga kasni? Molim vas. Cekam odgovor. Hvala.
Ja se izvinjavam sto sam ovde postavila pitanja ali vec danima proveravam i nema odgovora pa bih vas zamolila da mi odgovorite jer mi je stvarno bitno.
Ja se izvinjavam sto sam ovde postavila pitanja ali vec danima proveravam i nema odgovora pa bih vas zamolila da mi odgovorite jer mi je stvarno bitno.
Pa samim ti sto si imala odnose tokom menstrualnog ciklusa si poremetila menstruaciju, nista se ne brini nije nista strasno. A ako ne dobijes tokom ovog meseca onda se obrati ginekologu 

jovana987, управо ти и говорим због руку. Најједноставније ти је да испробаш очигледне ствари, па ако не помогне онда треба ићи даље. Кичма и рамена не могу да буду за себе јер је све повезано.
Проблем може да буде и у лактовима тј. пригњеченим нервима у њима, али због твојих главобоља и саобраћајне несреће, прва сумња пада на кичму.
Дакле треба да пробаш са масажом и вежбама и евентуално још неким нешкодљивим третманима. То треба брзо да покаже резултате. Ако нема ефекта онда треба да идеш даље.
Наравно, ако је дошло до пригњечења нерва у кичми, саме вежбе и обична масажа неће помоћи. Мораће неко да намести укљештење. Ако долази до таложења калцијума, онда ће једино магнети моћи да помогну. И тако даље.
monikabeluci, ја не знам да ти одговорим на твоје питање, осим да ти кажем да искулираш. Нећеш добро проћи ако се сваки пут будеш штрецала када ти менструација касни због прехладе, грипа, стреса, физичког напора или чега другог.
Проблем може да буде и у лактовима тј. пригњеченим нервима у њима, али због твојих главобоља и саобраћајне несреће, прва сумња пада на кичму.
Дакле треба да пробаш са масажом и вежбама и евентуално још неким нешкодљивим третманима. То треба брзо да покаже резултате. Ако нема ефекта онда треба да идеш даље.
Наравно, ако је дошло до пригњечења нерва у кичми, саме вежбе и обична масажа неће помоћи. Мораће неко да намести укљештење. Ако долази до таложења калцијума, онда ће једино магнети моћи да помогну. И тако даље.
monikabeluci, ја не знам да ти одговорим на твоје питање, осим да ти кажем да искулираш. Нећеш добро проћи ако се сваки пут будеш штрецала када ти менструација касни због прехладе, грипа, стреса, физичког напора или чега другог.
Hvala na savetu, ali saobracajnu nesrecu nisam imala
Ali hval u svakom slucaju 

Извини молим те, успео сам да те помешам са другом темом. Одговарао сам заредом и ето. А слични симптоми су у питању.
Него, стварно иди на ту масажу. При томе не треба да те мази, него озбиљно масира. Кичму треба да решиш, а сигурно и мишиће леђа.
Него, стварно иди на ту масажу. При томе не треба да те мази, него озбиљно масира. Кичму треба да решиш, а сигурно и мишиће леђа.
Nista
Desava se da covek pogresi
Hocu, hvala ti puno na savetu

Hocu, hvala ti puno na savetu

Још једино да ти препоручим Истеки. Ако имаш финансијских могућности, он би ти сигурно много помогао. Чуо сам да му је сада цена око 7.000 динара. Ја га свакодневно користим већ седам година, ако се не варам. Одличан је за растезање кичме.
Hvala puno na preporuci!