Molim vas za pomoc!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Mala90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 25, 2007 5:11 pm

Molim vas za pomoc!!!!

Post od Mala90 »

Pre 3 godine na moru se javio nenormalan svrab celog tela... Moji roditelji su mislili da je na "nervnoj bazi" dok ja nisam verovala u to... Sledetje godine, isto to... Isti nepodnoshljiv svrab... A sa njim i neraspolozhenost, neispavanost... Kupovala sam neke kreme, mazala, bilo je malo bolje, sledetje kodine isto, samo shto krema koju sam proshle godine kupila nije pomogla... Sada je opet pochelo, nisam bila na moru kutji sam malo pocrvenela i opet nepodnoshljiv svrab... Shta to mozhe da bude i shta da radim??? Pomozite molim vas...
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

A da li Vam je slucajno palo na pamet, onako usput, pre ili posle mazanja raznim kremovima (strah me je i da pitam sta ste mazali!) da se javite dermatologu na pregled? :shock:

Moze biti hiljadu i jedna stvar, od shuge, do povisene uree, do alergija, kontaktnih ili na sunce ili nekih drugih, do Bog zna sta sve jos ne.

Javite se lekaru.
Mala90
Novi član
Novi član

Post od Mala90 »

Te kreme koje sam mazala kupovala sam na moru... U Turskoj... Osetjam da mi ruke gore... To se uvek dogadja posle kontakta sa sunchevim zracima...
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Lepo sam rekla - plasim se i da pitam! :roll:

A lekar - to Vam eventualno nije padalo na pamet? Po svoj prilici radi se o alergiji, javite se lekaru.
Mala90
Novi član
Novi član

Post od Mala90 »

Pa nije mi padalo na pamet, zato shto se to uvek dogadjalo na moru...
Hvala.. Itji tju kod lekara...
Odgovori