Molim vas pomoc hitno!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Pa kakve sad veze ima iskustvo ili neiskustvo partnerke sa preranom ejakulacijom!

Je l' volis ti tu devojku uopste? Mislim da ako sa nekim nisi dovoljno blizak da podelis svoje brige i strahove, sa tom osobom ne treba da stupas u seksualne odnose, narocito ne prvi put.
Mali_Penis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 14, 2009 2:23 pm

Post od Mali_Penis »

***Pa kakve sad veze ima iskustvo ili neiskustvo partnerke sa preranom ejakulacijom! ****

Pa zato sto ona sigurno nije navikla da spava sa nekim ko ejakulira tako brzo. ja osecam da cu za 10 sekundi vec da eksplodiram.
e u tome je problem.

Je l' volis ti tu devojku uopste?*****

Pa onako ne mogu da je volim sad ne znam ni ja kako kad nismo dugo u vezi , i ne verujem da ce to bas biti nesto duga veza.
Bio sam sa jednom devojkom skoro 6 meseci i nismo imali odnos ali sa ovom je drugacije, dosta je otvorenija i slobodnija i mogli smo vec par puta da imamo odnos ali sam ja to bukvalno eskivirao jer mi bila frka itd.

dakle ako se masturbira pola sata pre odnosa da li cu kasnije moci duze da vodim ljubav?
i da ja kad god sam sa njom penis mi je u erekciji.... kao napaljeni konj a ne mogu na to da uticem zato sam mislio ono sto sam napisao iznad, mozda ce mi pomoci da se opustim i duze vodim ljubav??

sramota me sto ovo pisem ali sta da radim glupo mi da se otvorim ortacima ili nekoj drugarici svi vec misle da sam imao odavno odnose umrli bi od smeha osecam a nista mi ne bi pomogli. [/quote]
Poslednja izmena od Mali_Penis u Sre Apr 15, 2009 3:06 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Mali_Penis
Novi član
Novi član

Post od Mali_Penis »

dupla poruka , obrisite
flamingos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 4:20 am

Post od flamingos »

evo ti predloga

sakupi pare i plati kurvu da probijesh led,i kad budesh sa devojkom onda necesh imati problema oko toga da li ce ti se dici,jer ako ti se digne s kurvom,dice ti se i na nju..

reshen problem

ne zezam se,moj drug je tako uradio,i sad je vec 4 meseca u vezi

a pre toga je bio nevin i imo je istu frku kao i ti

usput uzmi 25 mg vijagre za svaki slucaj,ili 10 mg cijalisa....

pozz
Mali_Penis
Novi član
Novi član

Post od Mali_Penis »

ma ne druze nisi dobro razumeo nije meni problem da li ce mi se dici, nego bas suprotno razumes. ja se bojim da cu prerano da znas vec sta.
mada vijagra, koliko znam, produzava odnos? mogao bih da probam da vidim kako ce da deluje.
al to za prostituku nije losa ideja samo morao bih da sto pre da ucinim posto se 'd day' blizi.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

To za prostitutku je losa ideja, zato sto postoji gomila polnih bolesti od kojih kondom ne stiti u potpunosti, a neke su i neizlecive. Ne u smislu da ces umreti od njih, nego da ces se celog zivota patiti sa simptomima koji znaju da budu jako bolni i neprijatni, kao recimo genitalni herpes.

Masturbacija pre odnosa pomaze mnogima, ali sve je u glavi, znaci ako ne dozvolis sebi da svrsis onda neces ni svrsiti. Misli o necemu gadnom 8)

Ali stvarno, ako se ti opterecujes svim ovim, meni izgleda kao da ti je taj prvi put mucenje, umesto neceg sto bi trebalo da bude lepo i da ti ostane kao prijatna uspomena za ceo zivot... ne znam, trebalo bi da budes sa nekom devojkom sa kojom ne moras da se foliras, mozda je i ova ta devojka samo joj nisi dao sansu. Ljudi imaju los sex zato sto imaju losu komunikaciju.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Aha, rade kompleksi.... Mozes da mislis na derbi, Mirka Cvetkovica, Vjericu Radetu itd. i neces nikad ejakulirati. Ja recitujem Gorski Vijenac i mogu danima... :lol: :lol: :lol:
Cogito ergo doleo....
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

flamingos napisao: sakupi pare i plati kurvu da probijesh led,i kad budesh sa devojkom onda necesh imati problema oko toga da li ce ti se dici,jer ako ti se digne s kurvom,dice ti se i na nju.....

odavno, ali odavno nisam procitala glupsi savet...

reci nemam. :-?
beban
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 4:52 pm

Post od beban »

isidora napisao:
flamingos napisao: sakupi pare i plati kurvu da probijesh led,i kad budesh sa devojkom onda necesh imati problema oko toga da li ce ti se dici,jer ako ti se digne s kurvom,dice ti se i na nju.....

odavno, ali odavno nisam procitala glupsi savet...

reci nemam. :-?
slazem se sa tobom :evil: mislim....koja logika i teorija
mlado pa neiskusno
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 13, 2009 1:08 am

Post od mlado pa neiskusno »

Recimo samo da pravis preveliku frku oko ovoga... Ako je ona iskusnija,najverovatnije ce joj biti zanimljivo da te "poducava"... Moras da joj kazes samo da si nevin i njoj ce vec biti jasno kako treba da se ophodi prema tebi... Mnoge devojke vole kada vode glavnu rec u krevetu i uce nesto novo svog partnera.... :wink:
Odgovori