Da ne dužim,tamo u Njemačkoj su moju kčerkicu zračili,i pokazalo se da ima rezultate.Kao i uvijek poslije zračenja dolazi kemoterapija,na koju ona relativno dobro reaguje.Evo sada nakon što je prošlo oko 10 mjeseci nakon zracenja i 5 mjeseci od kada uzima kemoterapiju tj.pije lijekove.Ja sam jednom prilikom primjetio da otezano hoda,odnosno da gubi ravnotezu kao i kada je prvi put.Normalno kao i svaki roditelj brinem se za svoje dijete i odmah sam otisao ljekaru.Doktori su rekli da dijete treba ostati u bolnici i da se trebaju uraditi nalazi krvi i MR.
Krv je bila relativno dobra malo je bio povisen CRP ali u glavnom doktori su rekli da nije zabrinjavajuce.
Sutradan kada je uradila Magnetnu rezonancu,doktori su rekli da je tumor "porastao" za 3mm.Ja sam se šokirao,nista me gore nije moglo zadesiti,jer se cijeli zivot borim za nju.Osim toga rekao mi je da idem u kliniku u Beogradu,da vidimo da li se ikako moze raditi operacija.Doktori u Beogradu su rekli da se nemoze uraditi operacija jer se na tom mjestu nalaze i sami znate zivotno bitni organi,odnosno da se bolje izrazim organi za disanje,sluh,vid i sl.
MOLIM VAS DA MI POKUSATE POMOČI
Da li neko od vas zna neku kliniku u svijetu koja bi mogla da operiše moju curicu.
Jako sam zabrinut ona mi je sve na svijetu !