molim vas pomagajte hitno

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
alexandar785
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 06, 2009 12:33 pm

molim vas pomagajte hitno

Post od alexandar785 »

sa devojkom sam u veyi oko 4 meseca,i sve jebilo ok dok na red nije dosao sex naime posto smo se ljubili i mayili kad je dosao red na ono ona je rekla da nemoye i ispricala mi njen problem koji se tice porodice i nije imala sexualnu zelju to je trajalo oko 6 mjeseci i imala je sex tada yadnji put sa svojim bivsim deckom ..ja sam shvatio to i rekao joj kako mi to nije vayno toliko jer je volim i posle 15 dana njoj se vratila seksualna yelja al naime posto je meni to bio prvi put a njoj ne kad je trebalo da dodje do sexa meni se spustio da li od straha ili vec cega...taj dan nismo pokusavali iako joj nisam priynao bo da sam nevin rekao sam da ce sve biti u redu al pokusali smo i drugi put i opet isto onda sam joj rekao da sam nevin kad smo treci put pokusali ja sam ga stavio i malo bio u njoj yatim smo pokusali sa penetracijom ali ni ona ni ja nismo nista osjecali, napominjem da je to bilo u kolima i da smo se dugo namjestali i pricali kako cemo i sta...sad vas molim da mi kazete u cemu je problem,jer ynam da me voli kao i ja nju i ne yelim da je iygubim ybog toga ...da li je to yato sto sam kasno iygubio neviniost jer imam skoro 21 ili ybog neceg drugog i postoji li mogucnost da se to prevayidje....
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Verovatno je samo strah u pitanju i ne morate sve da pricate i da se dogovarate kako cete sta da radite, vec nadjite neko prikladnije mesto i manje pricajte vec se opustite i uzivajte i bice sve kako treba. :wink:
Odgovori