MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE!!!!!!!!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE!!!!!!!!!!
Mojoj prijateljici se prvi put pre nekih 15 dana javio bol u levoj ruci. Bol je u dubini ruke, ponekad se cini da je samo u delu od lakta na gore, po nekad od lakta na dole, a ponekad u celoj ruci. Bol nije neprekidan, ali kada ga ima jedino sto joj prija je ili da pritisne na sredini dlana neki zivac ili sta vec tu ima, a i ako prisloni dlan na nesto toplo ili hladno bol takodje nestane. Krvna slika je radjena pre 40 dana i sve je bilo u redu, mada u tom periodu jos uvek nije osecala bol u ruci. Jedino gde je bilo odstupanje je MCH i to ako je dozvoljena vrednost, cini mi se 31 njoj je MCH bio 32. Kada se bol prvi put javio trajao je nekih 5 dana, posle ga nije bilo nedelju dana i sada se opet javio i traje vec 2-3 dana. Ona ima 30 godina Molim vas da mi odgovorite jer je ona cula za niz slucajeva gde je ljudima pocelo sa bolom u ruci a na kraju je otkrivena leukemija, pa je zabrinuta. Hvala
Pobogu, pa nemojte odmah na leukemiju!!! ne cujem da ima otoka, limfostaze, limfadenopatije, uvecanih regionalnih limf. zlezda...
Toliko puno banalnih stvari moze izazvati vase tegobe!
Neuralgija, istegnuce ligamenata...da ne nabrajam...
Sto se srca tice, nnije bas tipicno za anginozne tegobe a i nema podataka kada se javlja i cime su tegobe uzrokovane.
Svakako, nije na odmet za pocetak proveriti kakvi su vam krvni sudovi ramenog pojasa i pomenute ruke - uradite dopler.
/naravno, ovde podrazumevam da vam je lekar prethodno fizikalno pregledao rame i ruku i iskljucio gore navedeno/.
Pozdrav!
Toliko puno banalnih stvari moze izazvati vase tegobe!
Neuralgija, istegnuce ligamenata...da ne nabrajam...
Sto se srca tice, nnije bas tipicno za anginozne tegobe a i nema podataka kada se javlja i cime su tegobe uzrokovane.
Svakako, nije na odmet za pocetak proveriti kakvi su vam krvni sudovi ramenog pojasa i pomenute ruke - uradite dopler.
/naravno, ovde podrazumevam da vam je lekar prethodno fizikalno pregledao rame i ruku i iskljucio gore navedeno/.
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]