Molim Vas odgovorite mi hitno!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
GARGAMEL 86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 19, 2011 11:54 pm

Molim Vas odgovorite mi hitno!!!

Post od GARGAMEL 86 »

Imam alergiju za koju niko ne zna od cega je. Radila sam regularne testove i kao i uvek alergijska reakcija je na polen, grinje, prasinu. Izlazi mi po licu u obliku jakog crvenila praceno jakim svrabom. Koristila sam sinoderm, a pre pola godine su mi prepisali Afloderm. Pomaze mi al ne znam koliko je stetan.Da li neko zna istao toj kremi. Unapred zahvalna!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Molim Vas odgovorite mi hitno!!!

Post od tamaraft »

Ne znam kod koga ste do sada bili, ali javite se lekarima u Zavodu za kozne i venericne bolesti u Beogradu!

Koliko imate godina? Cime se bavite? Da li ste pod stresom? Koliko ste emotivno zreli?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
GARGAMEL 86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 19, 2011 11:54 pm

Re: Molim Vas odgovorite mi hitno!!!

Post od GARGAMEL 86 »

Imam 25 godina, radim u butiku. Jesam nervozne prirode, al ta alergija traje od malih nogu,samo sto je tad bila na rukama a sada je samo na licu i ponekad na vratu... Daleko sam od Beograda pa slusam doktore koji su mi dostupni. Niko mi nista ne govori, samo prepisuju lekove i kreme. Trebala sam da promenim ishranu, al samo nda tokom posta shvatila da ni to nije resenje.... Afloderm mi pomaze, al ne trajno...
Odgovori