MOLIM VAS ODGOVOR...Herpes u pitanju....
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
MOLIM VAS ODGOVOR...Herpes u pitanju....
Ovako,imao sam upalu levog epididimisa i to je proslo pio sam neke lekove i sve je ok,e sad,posle toga sam imao nezasticen odnos sa jednom devojkom,i ne znam tacno da li je pre ili posle toga poceo svrab u korenu penisa sa leve strane,i ja sam to nesvesno kad me svrbi cesao do te tacke da sam napravio ranice,e sad meni te ranice stoje vec mesec,mozda i vise,ali pocinjem da se plasim da to nisu ranice vec genitalni herpes...Da li je moguce da se on zadrzi mesec dana bez povlacenja,ali napominjem to nisu plikovi vec ranice,vidi se odrano ali ipak molim za vas misljenje,hvala 

Re: MOLIM VAS ODGOVOR...Herpes u pitanju....
treba obaviti pregled, dok se ne vide promene ne moze se dati komentar...mozda nije herpes, ali jeste neka druga infekcija...savet je otici na pregled! i ubuduce bez nezasticenih odnosa...mada koren penisa i njegova okolina uvek ostaju nezasticeni, jer ih kondom ne pokriva, tako da 100% zasticenog odnosa nema, ali kondom ipak znacajno stiti od prenosa infekcija tako da ga treba uvek koristiti...da nije samo iritacija ukoliko se brijes?
Re: MOLIM VAS ODGOVOR...Herpes u pitanju....
Da,brijem se,pa moguce da je od toga,ali svejedno cu otici kod lekara jer mi se po glavi motaju svakakve misli posle toga jer znam da je devojka imala vise sexualnih partnera a ja debil nisam stavio kondom i mislim da je najbolje da odem i otklonim svaku sumnju ili se bar suocim sa posledicama,ovako cu samo psihicki da puknem..